Kategoriler
Genel

HogFrog T-Market’te

Turkcell T-Market’te beğendiğimiz uygulamaları ve oyunları fırsat buldukça sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bu yazımızda kısa süre önce markette yerini alan, Dream Harvesters tarafından geliştirilen HogFrog oyununu inceleyeceğiz.

HogFrog’un markette ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki versiyonu mevcut. Ücretsiz versiyonu HogFrog Lite olarak geçiyor ve ücretli sürümüne göre birtakım kısıtlamaları mevcut.

T-Market’teki oyun açıklamasını aktaralım:

Tore ve Rosina’ nın aşklarının karşısındaki tek engel, Rosina’ nın babası Luca’ dır. Luca büyük bir mafyanın başıdır ve Tore fakir olduğu için kızıyla birlikte olmasını istemez. Tore’ nin Luca’ ya kendisini kanıtlayabilmesi için yardımına ihtiyacı var!

Tore’ nin, Rosina’ nın babası Luca’ ya kendini ispat etmek için çıktığı serüveni konu alan HogFrog, 40 farklı bölüm içeren, muhteşem grafiklerle süslenmiş 2 boyutlu bir puzzle oyunudur. Sahip olunan sinek sayısının zenginliği ifade ettiği kurbağaların dünyasında, Tore’ nin diline yön vererek, sinekleri toplamasını sağlayın.

HogFrog özenle tasarlanmış 40 farklı bölümden oluşur ve her bölümün tek bir hakla geçilmesini sağlayan yollar vardır. Oyunda karşınıza çıkacak olan farklı özelliklere sahip çeşitli engeller bulacaksınız. Bunları kullanarak her bölümde dilin izleyeceği yolu çözüp, bütün sinekleri toplamanız gerekir. Unutmayın ne kadar az hak kullanırsanız, o kadar çok puan kazanırsınız!!!

HogFrog’ un bu ücretsiz versiyonu, DreamHarvesters oyun ekibinin, oyunculara bir armağanıdır. Ana oyundan farklı bu 10 bölümü bitirdikten sonra, serüvene kaldığı yerden devam etmeyi unutmayın!!!

Özellikler:

  • Muhteşem grafikler
  • Birbirinden güzel 10 farklı bölüm
  • Ekranda sineklere dokunmayı deneyin ve kendiniz görün!

HogFrog Lite sürümünü http://www.t-market.com/StoreFront/Product2.aspx?id=7119 adresinden ya da Turkcell hatlı telefonunuzdan 7119 yazıp 2580’e sms atarak indirebilirsiniz.

Oyunu T-Market’ten indirebilmeniz için Turkcell internet ya da Turkcell wap ile internete bağlanmanız gerektiğini hatırlatalım. Wireless ile bağlandığınızda hata alacaksınız.

Bu zevkli oyunu denemenizi tavsiye ederiz 🙂 Aşağıda oyuna ait ekran resimlerini görebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın 🙂

“HogFrog T-Market’te” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir