Kategoriler
Genel

Operatörlerden Samsung Galaxy S III Fiyatları

Daha önce Samsung Galaxy S III Duyuruldu başlıklı yazımızda incelediğimiz Samsung’un yeni telefonu Türkiye’de Turkcell, Avea ve Vodafone tarafından kampanyalı olarak satışa sunulmaya başlandı.

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla artık GSM şirketleri de son çıkan telefon ve tablet cihazları kampanyalı olarak sunmaya başladılar. Bu kampanyalarla operatörler kullanıcıların teknoloji deneyimini artırırken yeni aboneler kazanmayı da hedefliyorlar.

Turkcell Samsung Galaxy S3 Kampanyası detaylarına http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Samsung-Galaxy-S3-Kampanyasi.aspx sayfasından ulaşabilirsiniz.

Avea Samsung Galaxy S3 Kampanyası detaylarına http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/samsung_galaxys3.shtml sayfasından ulaşabilirsiniz.

Vodafone Samsung Galaxy S3 Kampanyası detaylarına http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Samsung-Galaxy-S3-Kampanyasi.php sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu kampanyaların dışında Teknosa, Bimeks, Hepsiburada.com gibi şirketlerin de Samsung Galaxy S III satışına başladıklarını hatırlatalım.

Samsung’un Galaxy S 3 için hazırlanan sayfasına http://www.samsung.com/tr/promotion/galaxys3/index.html?pid=tr_home_thelatest_main_galaxys3_20120505 linkinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir