Kategoriler
Genel

Linkedin Mobil Uygulaması Yeni Güncelleme ile Artık Daha Kullanışlı

linkedin-guncellendi

Ülkemizde de son zamanlarda en aktif kullanılan sosyal ağlardan biri olan ve kullanıcı sayısını büyük bir ivme ile artıran, iş dünyasının sosyal ağı olarak konumlanan LinkedIn kısa bir süre önce mobil uygulaması için güncelleme yayınladı.

Android ve iOS işletim sistemlerinde mobil uygulamasındaki arayüz ile webdekine göre aynı deneyimi yaşatmakta biraz başarısız kalan LinkedIn, yeni güncelleme ile bu iki platformdaki arayüzü birbirine çok yaklaştırarak mobil uygulama hem daha hızlı bir yapıya kavuştu hem de daha kullanışlı bir hale geldi. Yenilikleri inceleyelim.

linkedin-banner

Uygulama eski sürüme göre daha derli toplu bir yapıya kavuşmuş. Ana ekranda ağınızdaki kişilere ait durum güncellemeleri, yeni bağlantıları gibi bilgi akışı var ve daha okunaklı olmuş. Ayrıca Facebook’takine benzer şekilde, hatta Facebook mobil uygulamasına oranla bence daha iyi bir şekilde, beğenme ve yorum yapma imkanı tanımış. Üst bölümde arama kutucuğu ile arama yapabilir, sağ üstteki buton ile paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

linkedin-begen-yorum-yaz

Yine Facebook mobil uygulamasına benzer şekilde ekran sağa çekilerek mesajlara, yeni bildirimlere ve ayarlara ulaşılabiliyor. Ayrıca Profilinizi Görüntüleyenler, Gruplar, Firmalar gibi eklemek istediğiniz kısayolları buraya ekleyerek kısa sürede sık kullandığınız özelliklere erişebilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden profilinizi de kolayca güncelleyebilirsiniz.

linkedin-my-profile

İş dünyasında kullanılan bu sosyal ağ eski versiyonlarında daha resmi bir yapıdayken yeni güncellemeler ile sevdiğimiz sosyal ağ yapısına çok daha fazla yaklaşmış durumda. LinkedIn erişimimi ve güncellemeleri sadece web üzerinden yapmayı tercih ederken artık mobil ile de aynı deneyimi yaşayarak daha aktif kullanabiliyorum.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k32xyP3KuWE]

 

Linkedin uygulamasını Android telefonlarda ya da iPhone telefonlarınızda kullanabilirsiniz.

“Linkedin Mobil Uygulaması Yeni Güncelleme ile Artık Daha Kullanışlı” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir