Kategoriler
Genel

TT175 Zil Sesi Değiştirme

Türk Telekom’un teknolojinin izinden gidenler için tasarladığı akıllı telefonu TT175 için ipuçları ve yararlı bilgiler yayınlamaya devam ediyoruz. TT175’in içinde gelen seslerden telefonunuzun çalan müziğini ve zil sesini değiştirmek isterseniz sizler için hazırladığımız resimli anlatımı ve aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Birisi sizi aradığında telefonunuz hangi müzik ve zil sesi ile çalışıyorsa onu değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Tüm sorularınızı ve isteklerinizi Hakkında bölümünden ulaştırabilirsiniz.

TT175’te Zil Sesi Nasıl Değiştirilir?

  • Öncelikle TT175 Ayarlar menüsüne giriş yapınız.

TT175 Zil Sesi Değiştirme -1

  • Sonrasında Ayarlar menüsünün altındaki Cihaz kategorisinde bulunan Ses ve Bildirim seçeneğine dokunun.

TT175 Zil Sesi Değiştirme -2

  • Ses ve Bildirim ekranında bulunan Önceden tanımlanmış profillerin hemen altındaki Genel seçeneğini göreceksiniz. Genel seçeneğinin sağ kısmındaki dişli simgesine dokunun.

TT175 Zil Sesi Değiştirme -3

  • Açılan ekranda Zil Sesi Düzeyi ayarının hemene altındaki Telefon Zil Sesi seçeneğine tıklayın.

TT175 Zil Sesi Değiştirme -4

  • Sonrasında açılan listeden istediğiniz zil sesi ve müzikleri dinleyerek en beğendiğinizi sağ alt kısımdaki Tamam butonuna basarak TT175’in çalan zil sesini değiştirmiş olun.

TT175 Zil Sesi Değiştirme -5

“TT175 Zil Sesi Değiştirme” için 3 yanıt

MERHABA BENİM TT 175 TELEFONUMDA GELEN MESAJ SESİ VE TİTREŞİMİ GELMİYOR ANCAK MENÜYE BAKTIĞIM ZAMAN GÖRÜYORUM HİÇBİRYERDEN BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir