Kategoriler
Genel

TT175 Akıllı Arama Özelliği

Türk Telekom TT175 akıllı telefonu oldukça yetenekli özelliklere sahip. Sizlere TT175’in çok bilinmeyen ve gizli özelliklerini paylaşmaya çalışıyoruz. Avea, TTNET ve Türk Telekom müşterilerinin 24 aya varan taksitle satın alabileceği TT175 peşin olarak 899 TL’ye alınabiliyor. TT175’te yer alan TT Launcher‘ın içinde Akıllı Arama özelliği yer alıyor. Akıllı özellik telefonunuzda aramak istediğiniz uygulamaları, mail adreslerini, rehberi ve web geçmişini sizlere sunuyor. Eğer aradığınız içerik telefonunuzda bulunmuyorsa TT175 akıllı arama özelliği aradığınız anahtar kelimeyi Google arama sonuçlarından sizlere gösteriyor. Yani TT175 Akıllı Arama hem local’de arıyor hemde web’de search ediyor. Üstelik Akıllı Arama özelliği ekranını klavyenin dışında el yazısı ile kullanmanız da mümkün. Akıllı Arama sayfasında el yazısı tanıma özelliği sayesinde çizdiğiniz harfler kelimelere dönüşüyor. TT175 Akıllı Arama özelliği iPhone’da olduğu gibi ana ekranın üzerinde parmağınızı dokundurup aşağıya doğru çektiğinizde açılıyor.

TT175 Akıllı Arama Özelliği Nasıl Kullanılır?

  • Ana ekrandaki panellerde elinizi ekrana dokundurup kaldırmadan aşağıya doğru çekiniz.

TT175 Akıllı Arama Özelliği 1

  • Açılan ekranda klavye varsayılan olarak gelecektir. Boş olan kısıma parmağınız ile harfleri teker teker çizebilirsiniz.

TT175 Akıllı Arama Özelliği 2

TT175 Akıllı Arama Özelliği 3

  • Yazdığınız harfler tek tek birleşerek bir kelime haline gelecektir. Soldan sağa çizdiğiniz tire işareti boşluk bırakır. Sağdan sola çizilen tire çizgisi ise yazdığınız son harfi siler.

TT175 Akıllı Arama Özelliği 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir