Kategoriler
Genel

Turkcell T60 Görüntülü Görüşme Nasıl Yapılır?

Turkcell’in geçtiğimiz yaz ayında duyurduğu gelmiş geçmiş en akıllı telefonu olarak lanse ettiği Turkcell T60 binlerce kullanıcı tarafından satın alındı. Giriş ve orta seviye sayılabilecek özelliklere sahip cihaz ilk defa Android kullanacak kişilere hitap ediyor. Telefonda altın yaşlara ve çocuklara özel kolay kullanım modu yani Easy Mode olarak adlandırılan yaşlılar için özel bir tasarım bulunuyor. Bu özellik sayesinde telefonunuzdaki en temel fonksiyonları (Arama, Görüntülü Konuşma, Mesaj, Fotoğraf Çekme, Kamera Kaydı, Müzik dinleme vb) gerçekleştirebiliyorsunuz.

Turkcell T60 Görüntülü Görüşme

Turkcell T60 Görütülü Görüşme yapmaya uygun bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. 3G ve 4G internet şebekesi üzerinden telefonunuza yükleyeceğiniz 3. parti mobil uygulamalar aracılığı ile Turkcell T60 telefonunuzla görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Bunun için yüklemiş olduğunuz uygulamanın karşı tarafta da bulunması gerekiyor. Turkcell T60 ile görüntülü arama yapabilmek için öncelikle üyesi olduğunuz bir uygulama seçebilirsiniz. Örneğin Facebook hesabız varsa telefonunuza Facebook Messenger yükleyip karşı taraftaki sevdiğinize de yükleterek internet üzerinden 3G ya da Wifi-ADSL, Fiber farketmez görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Turkcell T60 ile görüntülü görüşme yapabileceğiniz uygulamaların listesi ise şu şekilde; Whatsapp, Viber, Tango, Facebook Messenger, Skype, Line.

Turkcell T60 ile görüntülü görüşme yapmak için bazı ayarları yapmanız gerekmektedir. Bunların başında internete bağlı olduğunuzu onaylayın. Wifi ya da 3G, 4G ile internete bağlıysanız moil veriyi açın kablosuz ağlara bağlanmayı deneyin. Sonrasında görüntülü arama yapacağınız uygulamayı açıp ilgili kişiyi listeden seçerek görüntülü konuşma yapmaya başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir