Kategoriler
Genel

Fiberlemek Nedir?

Türk Telekom Yeni Logo

Avea ve TTNET’in Türk Telekom markası ile tek çatı altında toplanması gündeme damgasını vurmuştu. SIM kartı Avea olan kullanıcıların telefonlarındaki şebeke ismi Türk Telekom olarak değişmişti. Tüm markalarını aynı çatıya toplayan Türk Telekom yayınladığı reklam filmi ile bir tabiri de hayatımıza sokmuş oldu. Türk Telekom Türkiye geneline yayılmış olan fiber ağlarından aldığı gücü simgeleyen Fiberlemek, Fiberliyor, Fiberle kelimeleri reklamda, sosyal medya hashtaglerinde en çok kullanılan ifadeler oldu.

Herkes Fiberle, Fiberliyo, Fiberlemek kelimeleri nedir ne anlama geliyor ne demek gibi sorular sormaya başladılar. Reklamda geçen cebini fiberle evini fiberle tableti fiberle laptopı fiberle Türk Telekom’da birşeyler oluyor kelimelerinin anlamı aslında Tek Telekom Türk Telekom sloganı.

Reklam filminde Hadise, Rıdvan Dilmen ve Galatasaraylı futbolcu Sneijder’ı oynatan Türk Telekom internette en çok konuşulan konu haline geldi. Türk Telekom Reklam filmini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Türk Telekom Fiberliyor Yeni Reklam Filmi İzle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir