Kategoriler
Genel

Google Play’den İndirmeden Oyun Oyna

Google’ın Android uygulama ve oyun marketi Google Play Store geçtiğimiz günlerde duyurduğu bir yenilikle adete yeni bir sayfa açtı. Artık Google Play Store’dan bir oyunu indirip telefonunuza yüklemeden demo ön izleme gösterimini indirmeden oynayabileceksiniz.

Çoğu zaman Android uygulama marketten ve diğer app marketlerden beğendiğimiz merak ettiğimiz mobil uygulamaları telefonumuza yüklemek için üşeniyoruz. Bazende akıllı telefonumuzun dahili hafızası tamamiyle full dolu olduğu için boş alan ve kapasite sorunu yaşayıp istediğimiz popüler uygulamaları Android telefonumuza indirip yükleyemiyoruz.

Google Play Search Trial Run Ads Demo Oyun Oynama

Bu gibi olumsuz yönleri değerlendiren Google, artık Play Store üzerinden oyunların indirmeden oynanmasını sağlayacak. Search Trial Run Ads adı verilen bu özellik sayesinde wifi kablosuz ağdan 10 dakika boyunca oyunu deneyip oynayabileceksiniz.

Video Recording API özelliğini de duyuran Play Store geliştiricilere yayınladıları oyunlar için video kayıt etme özelliği getiriyorlar. Bu özelliği kullanan geliştiriciler oyunlara oynanırken video formatında kayıt edebilmeyi sağlayacaklar. Böylece oyuncular sevdiği oyunları oynarken kayıt edip sonrasında Youtube tarzı video sitelerinde paylaşıp tüm oyunseverlere elde ettikleri başarıları gösterebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir