Kategoriler
Genel

Türk Telekom 4.5G Hız Testi Sonuçları

1 Nisan 2016 itibariyle ülkemizde hizmete giren 4.5G yani diğer bir tabirle LTE Advanced teknolojisi akıllı telefon sahipleri tarafından kullanılmaya başlandı. CAT4, CAT6 ve CAT8 gibi kategorileri destekleyen telefonlarla birlikte 300 Mbps hızlara çıkabilen internet ile artık ADSL’den daha yüksek hızlarda mobil internet deneyimini yaşayabileceğiz.

ADSL mi yoksa 4.5G mi hangisi daha hızlı diye sorarsanız cevabımız tabiki LTE yani 4.5G teknolojisinin daha hızlı olduğudur. Çünkü 4.5G altyapısı ile birlikte teoride 150 Mbps ile başlayan hızlara en düşük segmentli telefonlardan ulaşabilme şansını yakalabilirsiniz.

İstanbul’da Türk Telekom 4.5G ağına bağlanarak yaptığımız test sonucunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Gayet iyi bir deneyim sunan Türk Telekom 4.5G internet hız testinde 40 Mbps hızını aşabildik. Yoğunluğa bulunduğunuz yerdeki mobil akıllı telefon kullanıcı sayısına hava şartlarına ve birçok kritere göre değişebilen 4.5G hızındaki interneti sizinle fotoğraf olarak paylaşmak istedik.

Türk Telekom 4.5G Hız Testi

Siz de kendi kullandığınız operatörün bulunduğunuz ildeki ve ilçedeki 4.5G hızlarını bizlere yorum ya da eposta yoluyla iletebilirsiniz. Turkcell 4.5G ve Vodafone 4.5G internet hızlarının test sonuçlarını bizlere bildirebilirsiniz.

4.5G internet hız testi yapmak istrseniz Google Play Store uygulama marketinden Speed Test ismindeki uygulamayı indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir