Kategoriler
Genel

Türk Telekom K8 Ekran Görüntüsü Alma

Türk Telekom LG ile yaptığı işbirliği sonrası duyurduğu Türk Telekom K8 bayilerde satışa çıktı. Cihaz peşin fiyatına 599 TL’den ve Türk Telekom mobil kullanıcılarına özel tarifeye ek 1 TL fiyatlarından satılıyor. LG K8 olarak şubat ayında lanse edilen telefon Türkiye’de Türk Telekom gücüyle geliyor.

Türk Telekom K8 Ekran Görüntüsü

Android 6.0 Marshmallow ve 1.5 GB RAM ile birlikte 4 çekirdekli işlemciyle gelen cihaz 5 inch HD ekran boyutuyla giriş başlangıç ve orta seviyeye atlamak isteyen müşterilere hitap ediyor. Aynı zamanda 4.5G teknolojisini kullanmak isteyen ancak telefonu desteklemeyen kullanıcılar sadece 599 TL’ye Türk Telekom K8 sahibi olabilirler.

Türk Telekom K8 ile Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır?

LG telefonlardan alıştığımız şekilde telefonun arkadasında tam orta noktada tuş kilidi açıp kapama butonu bulunuyor. Türk Telekom K8 ile ekran görüntüsü almak isterseniz yukardaki görselde işaretlediğimiz telefonun arkasında ortada bulunan güç tuşuna ve alt kısımda bulunan ses azaltma kısma tuşuna aynı anda basıp bir süre bekleyin. Otomatik ekran görüntüsü alınmış olarak galeri ya da fotoğraflar bölümüne klasörüne kayıt edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir