Kategoriler
Genel

Türk Telekom K8 Görüntülü Görüşme

Türk Telekom LG işbirliği ile lanse ettiği Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip uygun fiyatlı ve 4.5G teknolojisini detekleyen Türk Telekom K8 adından oldukça söz ettirmeye başladı. Özellikle yeni nesil bağlantı ve iletişim teknolojisi LTE yani ülkemizdeki ismiyle 4.5G uyumlu olan telefon Turkcell’in Vestel ile çıkardığı Venus V3 ile rakip sayılabilir.

Türk Telekom K8 Özellikleri

Türk Telekom K8 ile günlük internet işlemlerinizi, sosyal medya kullanımlarınızı instagram, whatsapp, facebook, twitter gibi mecra ziyaretlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda üst seviye olmayan oyunları rahatlıkla Türk Telekom K8 ile oynayabilir ve Android akıllı telefon deneyiminizi artırarak öğrenebilirsiniz. Bunun yanında Türk Telekom K8 ile görüntülü görüşme nasıl yapılır diye merak ediyor olabilirsiniz. Türk Telekom K8 kendiliğinden gelen bir görüntülü arama özelliğine malaesef sahip değil. Ancak Google Play Store gibi uygulama marketlerinden ya da farklı uygulama mağazalarından APK indirerek Türk Telekom K8 ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Türk Telekom K8 Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Sizin için en iyi görüntülü görüşme yapılabilecek uygulamaları linkeleri ile birlikte paylaşıyoruz. Ancak uygulamaları LG K8’e yükledikten sonra görüntülü arama yapacağınız kişide de aynı uygulama yüklü olması gerekiyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir