Kategoriler
Genel

Turkcell Venus V3 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi

Vestel City fabrikalarında Türk üretimi olarak çıkan ve Turkcell ile gücünü birleştiren Turkcell Venus V3 5020 geçtiğimiz hafta piyasaya çıktı. Peşin fiyatına 649 TL’den satışa sunulan cihaz, eski telefonlarını atıp akıllı telefonlara geçmek isteyenler için ön plana çıkıyor.

Turkcell-vestel-Venus-v3-5020

Başlangıç seviyesi için 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 4 çekirdekli 1.3 Ghz işlemci, 8 MP arka, 5 MP ön kamera ve 5 inch HD ekran özellikleriyle gelen Turkcell Venus V3 5020 işletim sistemi olarak Android 5 Lollipop sürümüyle birlikte geliyor.

Geçtiğimiz yıldan itibaren başta Google’ın desteklediği Nexus cihazlara gelen Android 6.0 Marshmallow güncellemesi acaba Turkcell Venus V3 için de gelecek mi sorusu müşteriler tarafından sorulmaya başlandı. Turkcell ya da Vestel tarafında böyle bir gelişme henüz duyurulmadı. Bilgilendirme yapıldığında sizinle buradan Turkcell Venus V3 cihazının Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alıp almayacağını ve ne zaman yüklenip indirilir ve güncelleme ne zaman gelir konularını paylaşacağız.

Hatırlata yapmamız gerekirse Türk Telekom TT175 model cihazı Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacağı duyurulmuştu.

“Turkcell Venus V3 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi” için bir yanıt

Merhaba. Ben vestel venus v3 5020 kullanıyorum. Ve Android surumum 5.1
6.1guncellemesı geldımı yoksa bana mı gelmedı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir