Kategoriler
Genel

Monster Town Oyun İncelemesi

Google Play Store’dan Android telefonunuz için indirip oynayabileceğiniz muhteşem kurgular içeren bir puzzle mobil oyununu sizlere tanıtmak istiyorum. Monster Town isimli oyun puzzle çözüp sonrasında değişik şehirleri keşfetmenizi ve kendi şehirlerinizi yönetmenizi sağlıyor. Oyunda bazı canavarlar var ve bu canavarlara zarar verdikçe puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanlarla daha farklı elemenleri çantanıza ekleyebiliyorsunuz. Böylece her elementin değişik güçleri sayesinde canavarlara etkisi büyük zararlar verip oyunda daha yüksek puan kazanabilirsiniz.

Monster-Town-icon

Monster Town oyunu 3D grafikleriyle oldukça kaliteli öğeler içeriyor aynı zamanda 6 farklı şehir için eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Oyunun içinde sizi motive eden ve daha fazla oynamanızı sağlayan müziklerde bulunuyor.

Topladığınız puanlar arttıkça ve seviyeniz yükseldikçe karşınıza daha güçlü canavarlar çıkacak. Bazen oyun esnasında gizli elementler ve mücevherlerde kazanabilirsiniz. Oyunu değerlendirecek olursak başlamak ve ilerlemek oldukça basit.

Play butonuna basarak başlangıç sayfasını geçin. Oyun Unity teknolojisi ile geliştirilmiş.

Monster Town Oyunu 1

Oyuna başladıktan sonra sizi bir şehirde karakteriniz karşılayacak. Tab butonuna tıklayarak onu hareket ettirebilirsiniz. Sonrasında ilk defaya mahsus tutorial yani oyunu nasıl oynayacağınızı anlatan bilgilendirme ekranları karşılayacak bu ekranları hızlıca geçebilirsiniz.

Monster Town Oyunu 2Parmağınızla ekrandaki aynı olan baloncuğa benzeyen elementleri seçip hepsini yok etmeye çalışın Candy Crush oynayanlar bu hareketlere aşina olacaklardır. Aynı elemenleri yan yana getirerek hepsini patlatın.

Monster Town Oyunu 3Elemenleri dokunarak yaktıkça canavarın üzerinde bulunan beyaz, sarı, kırmızı ve koyu gri renkleri yaptığınız atağın ne kadar etkili olduğunu gösterecektir. Ayrıca her silahı harcadığınızda coin yani puan kazanırsınız. Sonrasında bu puanlar değerli mücevherlere dönüşür.

Monster Town Oyunu 4Silahları yakarak canavara zarar vermeye başlayın. Ne kadar çok sayıda elementi bir araya getirip yok ederseniz canavar üzerinde yaratacağınız etki o kadar fazla olur.

Monster Town Oyunu 5Silah kutunuzda Backpack olarak nitelendirilen çanta bölümünde hangi elementten kaç adet yakmanız gerektiğini seçebiliyorsunuz. Oyunda bölümleri geçtikçe çantanıza yeni elementler ekleniyor.

Monster Town Oyunu 6Oyunun içinde bulunan silah marketinden atak etkisi yüksek ve canavarı kolayca zarar vermenizi sağlayan elementler alabilirsiniz. Biriktirdiğiniz coin yani puanlar ile bu yeni elementleri alabileceğiniz gibi uygulama içi satın alma yöntemi ile de elde edebilirsiniz.

Monster Town Oyunu 9

Oyuna genel olarak oynayıp yorum yapmak istersek gayet başarılı ve akıcı bir oyun kurgusu sizleri bekliyor. Hem Puzzle tarzında problem çözerek hem de canavarları yok ederek farklı deneyimleri bir arada yaşamanızı sağlayan Monster Town, oyunun içinde sunduğu şehir konsepti ile farklılık yaratıyor. Aynı zamanda bölümler arasındaki canavarların çeşidi oyunun geçtiği ortamın grafik ve görsel olarak zengin olması iyi özellikleri arasında. Animasyonlar ise daha etkileyici olmak üzere geliştirilebilir. Kullanıcıların oyundan beklentileri gayet iyi olmalıdır. Zaten bu tip oyunlarda size sunduğu katma değerden çok size ne kadar eğlenceli vakit harcatıyor bu oldukça önemli.

Puanlar

Hız (4/5): Oyun orta seviye ve üst seviye akıllı telefonlarda oldukça hızlı çalışıyor. Oynarken hiç bir donma takılma ve durdurulma yaşamadım.

Grafik (5/5): Monster Town oyunu oldukça başarılı grafiklere sahip, 3D animasyonlar kullanıcının göz zevkine uygun şekilde tasarlanmış. Google Play Store’da bulunan oyunların temalarıyla değerlendirdiğimizde ortalamanın üzerinde yer alıyor.

Özellikler (4/5): Oyunun özellikleri çok başarılı akıcı olarak ilerleyen kurguda geçişlerde hiç sıkılmıyorsunuz. Örneğin Monster Town benzeri oyunlarda kurgu geniş olmadığı için kullanıcılar hemen sıkılıp uygulamayı silebiliyorlar ancak Monster Town’ın tutkunu olabilirsiniz.

Genel Değerlendirme (4/5): Androidturkey.net olarak oyunu çok beğendik oldukça sürükleyici ve eğlenceli oyun ile zaman geçirmek ve ilerlemek çok kolay. Grafikler sesler ve müzikleri kulağa hoş geliyor.

Artıları: Oyunun en büyük artılarından birisi hiç sıkılmadan seviyeleri atlamak isteyeceksiniz. Grafikler 3D olduğu için gerçeğe yakın görüntülerle oynamak sizi motive edecek daha fazla hayvan görmek için coin satın almak isteyeceksiniz. Diğer yönden baktığımızda oyundaki animasyonlar ve oyunun performansı ön plana çıkan olumlu yönleri arasında gösterilebilir.

Eksiler: Oyunun eksisi olarak yazacak pek bir madde bulamadık ancak ilerleyen dönemde şehir ve yaratık saysının artacağını tahmin ediyoruz.

Monster Town Oyununu İndir

Google Play İndir Logosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir