Kategoriler
Genel

Android için Hızlı Arayüz: Flash Launcher

Android akıllı telefonlar popüler olduktan sonra onlarca marka Android işletim sistemine sahip cihazlar çıkarmaya başladılar. Android açık kaynaklı olması sebebiyle oldukça fazla tercih ediliyor. Farklı marka ve model cihazlarda yüklü bulunan işletim sisteminin 7. ana sürümüne gelmişken ekran boyutlarından ve uygulama marketleri dışından da yükleme yapılması sebebiyle performansta optimizasyon sağlamak oldukça zor olabiliyor.

Aynı zamanda Android cihazlarda sık kullandığınız uygulamalara kolay erişim ve kişiselleştirme öğeleri oldukça fazla. Bugün sizlere Super Droid Lab tarafından kullanıma sunulan muhteşem özelliklere ve partikliğe sahip arayüzü yani Launcher olan Flash Launcher’ı tanıtacağız.

Flash Launcher ile birçok uygulama ve araca kolaylıkla bildirim çubuğundan ve kilit ekranınızdan erişebilirsiniz. Aynı zamanda tasarım görünüşü istediğiniz gibi kişiselleştirme şansınız da Flash Launcher önyükleyicisinde bulunuyor.

Uygulamayı Google Play Store marketteki bu bağlantı aracılığı ile Android işletim sistemli telefonunuza kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Flash Launcher yalnızca 2.2 MB boyutunda olduğu için telefonunuzda çok az yer kaplar ve hiç kasmadan hızlı şekilde çalışır.

Uygulamayı indirdikten sonra açtığınızda aşağıdaki gibi bildirim ve uygulama durumlarına eirşmek için bir izin isteyecektir. Teker teker gerekli izinleri vererek uygulamayı START butonuyla başlatın.

Android Flash Launcher 1Uygulamayı indirdikten sonra uygulama arka planda çalışmaya başlıyor aynı zamanda bildirim çubuğunu indirdiğiniz de ya da kilit ekranından Flash Launcher’a erişebilirsiniz. Launcher panel bölümünden Galaxy mi yoksa Nexus telefonlardaki panel görüntüsünde olması gerektiğini seçip uygulama isimlerinin görünüp görünmemesine karar verebilirsiniz.

Launcher Bar menüsünde ise genişletilmiş bir bölüm isteğinizi seçebilirsiniz. Uygulamayı beğendiyseniz uygulama mağazasına yönlendiren bir seçeneği kullanarak 5 yıldız ile değerlendirebilirsiniz. Mesaj ve Bildirim bölümünde ise telefonunuzdaki uygulamaların bildirimlerini açıp kapatabilirsiniz.

Android Flash Launcher 2Expandable Utilities bölümünde ise Launcher Bar bölümünde hangi uygulama klasör ya da kısayolların genişletilmiş menüde yer alması gerektiğini işaretleyerek seçebilir ekleme ve çıkarma işlemi yapabilirsiniz.

Android Flash Launcher 4Flash Launcher’a telefonunuzun üst kısmından bildirim çubuğunu indirdiğinizde de erişip kullanabilirsiniz.

Android Flash Launcher 6Uygulamayı aşağıdaki Google Play Store butonuna basarak rahatlıkla telefonunuza yükleyebilirsiniz. Uygulama ile ilgili herhangi bir problem yaşarsanız bize danışmaktan çekinmeyin.

Google Play İndir Logosu

“Android için Hızlı Arayüz: Flash Launcher” için bir yanıt

bende bu telefonn bi değişiği var benimki Vestel Venüs V3 5570 ekran dönmüyo hatalımı yoksa benmi döndürmeyi bilmiyorum yardım edermisiniz ekranın üstünü aşağıya çekinde otmotik ekran döndürmeye basıyom hiç bişe olmuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir