Kategoriler
Genel

EURO 2016 UEFA Avrupa Şampiyonası Rehber Uygulaması

Bu yıl Fransa ve İspanya’da ortaklaşa düzenlenen UEFA Avrupa Şampiyonası 2016 yılına ülkemiz Türkiye de katılıyor. A Milli Futbol takımımız Fatih Terim yönetiminde hali hazırda hazırlık mücadeleleri veriyor. Zorlu eleme grubundan en iyi 3. olarak çıktığımız finallere katılma hakkı ile gruplarda İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan takımlarıyla mücadele edip ilk ikiye kalma mücadelesi verecek. 10 Haziran’da başalayack turnuvada takımımız Türkiye ilk maçını 12 Haziran’da oynayacak.

Daha önce birçok uygulamasını tanıtma fırsatı yakaladığımız Motorco Apps yepyeni Türkçe yararlı bir harita rehber uygulaması ile karşımıza çıkıyor. Tamemen Türk kullanıcıların Fransa ve ispanyaya gittiklerinde maçların oynanacağı stadyumları bulmasını ve maçların hangi saatte hangi stdayumda oynanacağını gösteren uygulama ile Fransa gezinizde kaybolmadan GPS özelliği sayesinde yolunuzu kolayca bulabileceksiniz.

Euro_2016_Harita_Uygulamasi

2016 UEFA Avrupa Turnuvası uygulaması sayesinde Google Maps sayesinde oluşturulmuş stadyumlara yapılan yol tariflerine erişebilir. Yakınızdaki maçların tarih ve saatleriyle birlikte nerede oynanacağına bakarak ilgili mekana kolayca ulaşabilirsiniz. Eğer Avrupa Şampiyonası 2016 sebebiyle Fransa’ya gidecek bir Türk vatandaşıysanız kesinlikle bu uygulamayı telefonunuza indirip kurmalısınız.

Uygulamayı ilk başlattığınızda ana ekranda liste halinde stadyumlar gelmektedir. Takımınızın maçı hangi stadyumda ise detay ekranından seçerek daha fazla bilgi görüntüleyin sonrasında GPS yani konum servisleri yardımıyla gideceğiniz stadyuma yol tarifi alarak Google Maps yardımıyla haritayı kullanın. Bunun yanında tüm turnuvanın maç takvimi ve gelecek maçlarda uygulama içinden görüntülenebiliyor.

Android akıllı cihazınızdan Google Play Store uygulama mağazasına girerek ya da aşağıdaki linke tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirip yükleyebilirsiniz.

Google Play İndir Logosu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir