Kategoriler
Genel

Türk Telekom Selfy Bedava Bip Kampanyası

Türk Telekom’un gençlik markası Selfy ile Turkcell Bip uygulamasını internetinizden yemeden bedava kullanma şansı yakalıyorsunuz. Selfy yapmış olduğu kampanya ile Bip kullanıcılarının internet paketinden yemiyor yani uygulamayı kullanırken yapacağınız mobil internet data trafiği hesabınızdan düşmüyor. Tabiki bunun için Türk Telekom Selfy abonesi olmanız sonrasında Turuncu pakete geçiş yapmanız gerekiyor.

Faturalı ve faturasız olmak üzere 2 adet seçenek var eğer yeni gelen abone iseniz aylık 19 TL’den 3 GB internet, 750 dakika heryöne konuşma ve 5.000 her yöne SMS gönderme hakkına sahip olabiliyorsunuz. Yeni abonelere 5 GB internet, 750 dakika her yöne konuşma ve 5.000 her yöne SMS ise aylık sadece 25 TL. Faturasız aboneler her ay 25 TL ve üzeri yükleme yaparak Turkcell Bip uygulamasını internetlerinden yemeden kullanabilirler.

ANLIK MESAJLASMA yazıp 4545‘e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz. Paketlerin fiyatları taahhütlü ve taahhütsüz olarak faturalı tarifelerde aylık 45 TL’ye kadar çıkmaktadır. Bunun için en doğru bilgiyi turktelekom.com.tr ve Selfy web sitesinden alabilirsiniz. Ayrıca yurtiçi 1024 MB’ta kadar kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Sonrasında Bip uygulamasını kullanırken internet hızınız düşüyor. Sesli ve görüntülü konuşmaları değil sadece mesajlaşma ve dosya gönderimlerini içeriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir