Kategoriler
Genel

Yerli ve Milli Mesajlaşma Programı: Wirofon

Günümüzde internet üzerinden kullanılan anlık mesajlaşma programları ve mobil uygulamalar oldukça popüler. İnsanlar iletişim kurmak ve mesaj yazmanın dışında görüntülü konuşma ve sesli konuşma işlemlerini hatta arkadaşlarıyla grup mesajlaşma özelliği ile sohbet edebiliyorlar. Türkiye’de yaygın kullanılan Whatsapp, Viber, Skype gibi yabancı uygulamaların yanında artık yerli ve milli tamamen Türkiye’de üretilmiş Türk malı mesajlaşma uygulaması Wirofon Türk Telekom şirketi tarafından yayınlandı.

Wirofon mesajlasma uygulaması indir

Yerli mesajlaşma uygulaması Wirofon ile tıpkı diğer yabancı uygulamalarda olduğu internet üzerinden mesajlaşma yapıp sesli ve görüntülü konuşabiliyorsunuz. HD kalitede görüntülü görüşme ve sesli konuşma, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle gruplar oluşturup sohbet etme. Emojiler ve çeşitli çıkartmalar ile eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Fotoğraf, video, ses ve müzik mp3 dosyalarını gönderebilirsiniz aktarım yaparak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yurtdışına çıktığınızda eğer Türk Telekom Ev abonesiyseniz evdeki dakikalarınızı Wirofon uygulaması üzerinden ücretsiz şekilde kullanabilir ve yurtdışından heryeri ücretsiz arayabilirsiniz. Aynı zamanda Türk Telekom mobil aboneleri bazı tarifeler kapsamında internet paketinden yemeyen yani harcamayan Wirofon kullanımı bulunuyor.

Yerli ve Milli Mesajlaşma Programı Wirofon’u İndirmek için Tıkla 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir