Kategoriler
Genel

Türk Telekom Stylus 3 Görüntülü Konuşma Var Mı?

Türk Telekom Stylus 3’te görüntülü görüşme ve konuşma var mı bu makalemizde değerlendirip sizinle paylaşıyoruz. Türk Telekom Stylus 3 bildiğiniz gibi LG ve Türk Telekom ortaklığı ile çıkan bir telefon ve Samsung Note serisi gibi kalemi bulunuyor. Cihazın Türkiye’de peşin satış fiyatı 1.399 TL olarak belirlenmiş.

Türk Telekom Stylus 3 Görüntülü Konuşma

Gayet hoş bir görünüme sahip telefon aynı zamanda 5.7 inç HD ekrana sahip, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası bulunuyor. 3.200 mAh batarya gücüne sahip cihaz gayet iyi bir şarj ömrü sunuyor. 4.5G desteği ve parmak izi okuyucusu bulunması bu fiyat bandında gayet iyi görünüyor. Cihazda 3G üzerinden uygulama olmaksızın görüntülü arama yapabilme özelliği bulunmuyor.

Türk Telekom Stylus 3 Görüntülü Arama Özelliği Var Mı?

Türk Telekom Stylus 3’te 3G ve 4.5G üzerinden görüntülü konuşma özelliği bulunmuyor. Ancak telefonunuza yükleyeceğiniz üçüncü parti uygulamalar sayesinden internetinizden ve telefonunuzun kamerasından görüntülü görüşme ve arama yapabiliyorsunuz. Google Play hesabınızla Play Store uygulama marketine giriş yapın ve aşağıdaki uygulamalardan birini yükleyerek görüntülü konuşmaya başlayabilirsiniz ancak karşı tarafta da aynı uygulamanın yüklü olması gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir