Kategoriler
Genel

General Mobile GM 6 Android 8.0 Güncellemesi

General Mobile GM 6 Android 8.0 güncellemesi alacak mı sorusuna cevap veriyoruz. Geçtiğimiz aylarda duyurulan cihaz satışa çıkalı çok kısa bir süre oldu. Kullanıcılar bazı özelliklerini beğenirken 1.099 TL lik peşin satış fiyatını fazla bulanlar da oldu.

General Mobile GM 6 Görüntülü Konuşma

Turkcell ve Türk Telekom bayilerinde satışa sunulan General Mobile GM 6 Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle geliyor. Google Mayıs ayındaki I/O konferansında Android 8.0 geliştirici ön izleme sürümünü yayınlamıştı. Android 8.0 geliştirici ön izleme sürümünü alan telefonlar arasında Nexus ve Pixel olmasına rağmen General Mobile’ın her hangi bir modelini görememiştik.

Ancak Android One programına dahil telefonlar güncelleme kararlı son sürümleriyle yayınlandığında bu güncellemeyi kesin alıyorlar. Bu açıdan baktığımızda General Mobile GM 6 da Android 8.0 güncellemesini alacağını söyleyebiliriz. Ancak bu konuda net tarih vermek doğru olmaz. Tahmini olarak Eylül ayını beklememizde fayda var.

Güncelleme: Eylül ayına çok az kala General Mobile GM 6 nın Android Oreo sürümünü resmi olarak alacağı kesinleşti. General Mobile GM 6 kullanıcıları telefonlarının Ayarlar kısmındaki Yazılım Güncelleme seçeneği aracılığı ile ya da OTA üzerinden yazılım güncelleme bildirimi gelmesini bekleyerek güncellemeyi gerçekleştirebilirler. Android 8.0 Oreo güncellemesini wifi üzerinden yapmanızı öneriyoruz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir