Kategoriler
Genel

General Mobile GM 6 Parmak İzi Okuyucu Özelliği ve Sorunları

General Mobile GM 6 parmak izi okuyucu özelliği ve sorunları ile birlikte geliyor. Kısa süre önce lanse edilen akıllı telefon kullanıcıları tarafından beğenilen ve artı görülen özelliklerinden birisi parmak izi okuyucusu ile gelmesiydi. Yani telefonunuzu ekran kilidi ya da şifre girmeden tanımladığınız herhangi bir parmağınızı dokundurarak açabiliyorsunuz.

General Mobile GM 6 Görüntülü Konuşma

General Mobile GM 6 teknik özelliklerine bakıldığında parmak izi sensörünün parmağınızı okuma hızı yani algılaması 0.2 saniye olarak görünüyor. Parmak izi okuyucusu ise ön kısımda güç düğmesinde bulunuyor. Parmak izi ayarlarını yapmak için menüden ayarlar ve güvenlik kısmına gelip öncelikle bir pin yani şifre belirlemeniz gerekiyor. Şifreyi belirledikten sonra tanıtmak istediğiniz parmağınızı ön yüzdeki sensöre farklı yanlarını dokundurup çekiyorsunuz. Ekrandaki gösterge yüzde yüze gelince tanımlama işlemi bitmiş oluyor.

General Mobile GM 6 parmak izi okuma problemlerinin yaşanmaması için parmağınız ve elleriniz ıslakken açmaya çalışmayın. Aynı zamanda elinizde eldiven benzeri bir giysi varkende çalışmaz. Problem yaşadığınız durumlarda telefonunuzu açıp kapatın ve teknik servise başvurun. Şifreyi unutursanız en başta belirlediğiniz pin numarasını hatırlamanız gerekmektedir.

“General Mobile GM 6 Parmak İzi Okuyucu Özelliği ve Sorunları” için 10 yanıt

parmak izini kaldırdilar neden kaldırdilarki yapıyorsanız neden kaldırıyorsunuz aq …

Parmak izi kalktimi yoksa güncelleme mı yapılacak birşey bilgi verir misiniz.. eyyyu GM ciler

Parmak izini neden kaldirdiniz kime sordunuz ben bu telefonu onun icin aldim buna hakkiniz yok cevap alamazsam dava acicam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir