Kategoriler
Genel

Selfy 1 GB Hediye İnternet Kampanyası – Haftalık

Selfy 1 GB haftalık internet paketi kampanyası yeni Selfy’e geçen abonelere 1 hafta boyunca hediye ediliyor. Bildiğiniz gibi Türk Telekom’un gençlik markası Selfy gençlere birbirinden farklı fırsatlar ve avatntajlar sunmaya devam ediyor. Müzik’ten Tivibu’ya Burger King’den KFC’ye birçok fayda Selfy müşterilerine ücretsiz ya da çok uygun fiyatlarda veriliyor.

Selfy 1 GB İnternet Kampanyası

Selfy 1 GB Haftalık İnternet Kampanyası Nasıl Yapılır?

Selfy yeni gelen müşterilere 30 gün içerisinde 7 gün boyunca bir defalığa mahsus 1 GB internet paketi hediye ediyor. Bunun için yapmanız gereken SELFY1GB yazıp 4545‘e göndermek. Tabiki bunu Selfy abonesiysen yapabilirsin. Eğer Selfy’li değilsen Selfy’e geçmek için SELFY1GB TC Kimlik NO yazıp 4545’e göndermeniz yeterli. Bunu yaptığınızda da hem Selfy abonesi oluyorsunuz hem de haftalık 1 GB internet paketi hediyesinden yararlanabiliyorsunuz.

Bu kampanyada katılım tek seferlik ve 7 gün boyunca 1 GB interneti kullandıktan sonra tekrar hakkı kullanamıyorsunuz ve kullanmadığınız data MB tınız diğer haftalara devir etmiyor. Ayrıntılı bilgi için burdaki adrese girebilirsiniz: http://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/Selfye-Uye-Ol-Kazan-Kampanyasi 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir