Kategoriler
Genel

LG G6 Görüntülü Konuşma Var Mı?

LG G6 görüntülü konuşma özelliği var mı sorusunu kendinize soruyorsanız bunun cevabını size yazımızda aktarıyor. LG G6 geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. 3.700 TL fiyat bandında satılan LG G6, 5.7 inç geniş ekran 1440×2880 (QHD+) ekran çözünürlüğü, 13 MP kamera, 4 GB RAM, 4 çekirdekli 2.35 GHz işlemci 32 GB dahili hafıza ve Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip.

LG G6 Görüntülü Konuşma Var Mı

LG seven kullanıcıların merakla beklediği LG G6 müşterilerin en fazla kullandığı özelliklerden olan görüntülü konuşma yapma özelliğine sahip. Yani LG G6 da görüntülü görüşme özelliği var. Bunu yapmanın 2 farklı yöntemi bulunuyor. Görüntülü arama yapmak istediğiniz kişide VoLTE üzerinden görüntülü konuşma için VoLTE özelliği bulunması gerekir. VoLTE olmayan bir kişi ile görüntülü konuşma yapmak için telefonunuza mobil uygulama yükleyip ön kameranız ve yüklediğiniz mobil uygulama üzerinden haberleşebilir görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Buradaki kısıt ise karşı tarafta da görüntülü arama yapmak için aynı uygulamanın bulunması. Telefonunuzdan Google Play Store uygulama mağazasına girerek aşağıdaki uygulamaları indirebilirsiniz. Ya da alttaki linklere direk tıklayıp ilgili görüntülü konuşma yapmayı sağlayan uygulamaları telefonunuza indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir