Kategoriler
Genel

LG G6 Radyo Özelliği Var Mı?

LG G6 radyo özelliği var mı sorusu satın almak isteyen müşteriler tarafından oldukça fazla merak ediliyor. Bildiğiniz gibi LG G6 Türkiye’de yeni satışa çıktı. Telefonun lansmanı bu yılın ilk çeyreğinde yapılmıştı. Türkiye’deki satış fiyatı 3.700 TL bandında olan cihaz 5.7 inçlik oldukça geniş bir ekrana ve 4 çekirdekli güçlü bir işlemciye sahip. 3.300 mAh batarya gücüne sahip telefon büyük ekranıyla birlikte şarj problemi yaşar mı bilemiyoruz.

LG G6 Görüntülü Konuşma Var Mı

LG G6 global versiyonun FM radyo özelliği bulunuyor. Ancak telefonlar Türkiye’ye giriş yaparken radyo için ek vergi ücreti ödendiği için telefon üreticileri ve distribütörler FM Radyo özelliğini son yıllarda telefonlardan kaldırmaya başladılar. Android ve IOS işletim sistemlerinde uygulamalar üzerinden radyo kullanılabilir olması gereksiz şekilde telefon fiyatlarına vergi eklenip son kullanıcı fiyatının da artmamasını sağlıyor.

Aşağıdaki uygulamalar sayesinde LG G6 akıllı telefonunuz üzerinden radyo dinleyebilirsiniz. Tıklayıp uygulamaları indirebilirsiniz. İnternet üzerinden radyo dinleme keyfini çıkarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir