Kategoriler
Genel

Türk Telekom Stylus 3 Yorumları

Türk Telekom Stylus 3 telefonu hakkındaki yorumları sizler için toparladık. LG nin dünyada LG Stylus 3 modeli olarak sunduğu telefon ülkemizde Türk Telekom operatörü tarafından LG işbirliği ile Türk Telekom Stylus 3 olarak duyuruldu. Türk Telekom mağazalarında peşin satış fiyatı 1.399 TL.

Türk Telekom Stylus 3 Yorumları

Türk Telekom Stylus 3 hakkındaki yorumlarımıza dönecek olursak cihazın Stylus yani kalemli olması beyaz yakalı çalışanlar ve öğrenciler için oldukça faydalı. Cihazın ekran boyutu 5.7 inç gayet büyük bir ekran var 720×1280 (HD) ekrana sahip olması QHD ya da Full HD olmaması üzücü. 3.200 mAh bataryası ise ortalama ve gayet kullanışlı görünüyor. Cihazda 2 GB RAM bulunuyor ve 1.5 Ghz 8 çekirdekli Quad-core 1.5 GHz ARM Cortex-A53 64 bit işlemci var bu fiyat bandı için gayet iyi. 8 MP ön ve 13 MP arka kamerası bulunuyor standart. Ekran kartı olarak Mali-T860 MP2 kullanılmış.

Dahili 16 GB bellek olması ise kötü olmuş 32 GB olsa daha iyi olurdu. Özellikle fotoğraf ve video saklama konusu sıkıntı olabilir ama 2 TB kadar hafıza kartı desteği ile bu konu çözülebilir. Cihaz 4.5G yi destekliyor ve maksimum 150 Mbps hızına çıkıyor. Son olarak cihazda parmak izi okuyucusu olması gayet güzel. İşletim sistemi de en son kararlı Android sürümü olan Android 7.0 Nougat.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir