Kategoriler
Genel

Muud Premium Aktivasyon Kodu

Muud Premium aktivasyon kodu ile belirli süre ücretsiz uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Muud nedir bilmeyenler için dijital bir müzik dinleme platformu sevdiğiniz şarkı türlerine ve sanatçılara göre size şarkılar albümler playlistler müzik haberleri konserler etkinlikler ve röportajlar öneriyor.

Muud ücretsiz olarak abone olarak kullanabileceğiniz bir servis, ücretsiz abone iken aylık 1.000 adet yerli şarkı dinleyebiliyorsunuz. Çevrimdışına alıp internetiniz yokken metroda uçakta listelerinizi dinlemek isterseniz ve yabancı şarkıları sınırsız dinlemek için Premium üye olmanız gerekiyor. Premium üye aylık 4.99 TL diğer müzik servislerinden daha uygun ve aynı kalitede içerik sunuyor. Türk Telekom Mobil müşterilerinin internet kotasından yemiyor.

Premium üyelik ilk ay ücretsiz ancak Selfy ya da Prime müşterisiyseniz size verilen aktivasyon kodu ile Premium üye olabilirsiniz. Muud Premium üyeliği aktivasyon koduyla nasıl aktif hale getirip ücretsiz şekilde kullanabileceğinizi aşağıda anlatacağız.

Muud Aktivasyon Kodu Nasıl Kullanılır?

  • Android telefon kullanıyorsanız uygulamayı yükleyip önce telefon numaranız ile ücretsiz kayıt olun. Aktivasyon kodu kullanıcı adı ve şifre yerine geçmemektedir. Üye kaydı yapıp uygulamaya giriş yaptıktan sonra Ben menüsüne gelin. Ben menüsünde bulunan Premium’a Geç butonuna tıklayın. Ödeme seçeneklerinden Aktivasyon Kodu seçeneğini seçerek size verilen aktivasyon kodunu e-pin ve şifre olarak giriş yapın.

  • iPhone telefon kullanıyorsanız öncelikle www.muud.com.tr üzerinden üyelik oluşturun üyeliğiniz yoksa, eğer hali hazırda üyeyseniz üye girişi yapın. Size verilen aktivasyon kodu kullanıcı adı ve şifre yerine geçmez. Giriş yaptıktan sonra sitenin sağ üstünde bulunan Premium’a Geç butonuna tıklayın. açılan sayfanın alt kısmında bulunan Aktivasyon Kodu Kullan seçeneğine tıklayarak e-pin ve şifrenizi girerek Premium aktivasyon kodunuzu aktifleştirin.

 

“Muud Premium Aktivasyon Kodu” için 10 yanıt

Merhaba
iOS aktivasyon İçin siteye giremiyorum beni direk uygulamaya yönlendiriyor
Aceba iOS ta sadece PC üzerinden mi kullanılıyor mobil YÖK mü ?

Şimdilik iPhone için aktivasyon kodunu muud.com.tr web sitesi üzerinden aktifleştirmeniz gerekiyor.

bana aktivasyon kodu gönderilmiyor denilen her şeyi yaptım tekşifre falan neden kafayı yiyecem yarım saatimi buna ayrırdım

aynı şey bana da oldu. 4 aydır muud kullanamıyorum bu yüzden. nedenini bilen biri yazarsa sevinirim

İos için web sitesine girdiğimiz de bile stordan indirmemiz için yönlendiriliyor muud sayfası açılmıyor nasıl iş bu

Merhaba Çağlar bey,

Web sitesine bilgisayardan girerek işlem yapmanız gerekiyor.

Muud’u indirdim üye ol’a tikladim numaramı ve şifreyi girdim “bu numaraya ait kullanıcı kaydı bulunmamaktadır” yazısı çıktı üye olamıyorum ne yapmam lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir