Kategoriler
Genel

Türk Telekom Yazısı Telefondan Nasıl Kaldırılır?

Türk Telekom dün yaptığı lansman sonrası TTNET ve Avea markalarını tek çatı altında topladı. Fiberle sloganıyla Twitter’da trend topic oldu. Akşam saatlerinde birçok kanalda yayınlanan reklam sonrası müşterilerin telefonlarında sol üst kısımda görünen mobil şebeke ismi Avea iken Türk Telekom olarak değişti.

SELFY ile Operatör Adını Değiştirmek için TIKLAYIN…

Telefonun şebeke isminin birden Avea’dan Türk Telekom’a değişmesi birçok kullanıcının kafasında soru işareti yarattı. Bazıları Türk Telekom yazmasını istemezken bu yazıyı nasıl silebiliriz ve telefondan kaldırabiliriz gibi soruları sormaya başladılar. Bu aslında mobil operatör tarafından yapılmış bir değişiklik olduğu için müşteriler telefonun sol üst kısmında yazan mobil şebeke ismini değiştiremiyorlar.

Avea SIM karta sahip olanlar artık mobil şebeke isminde Türk Telekom olarak görünecek. Bu yazıyı kaldırmak, silmek ya da değiştirmek mümkün değil. Sosyal medyada müşteriler Avea yazısının geri gelmesini beklediklerini söylüyorlar.

“Türk Telekom Yazısı Telefondan Nasıl Kaldırılır?” için bir yanıt

Telefonu root yaptıktan sonra build.prop dosyasının içinden operatör isminin yazılı olduğu satırı bulup değiştirip, dosyayı kaydedip telefonu yeniden başlattıktan sonra operatör isminin değiştiğini görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir