Kategoriler
Genel

Türk Telekom Venüs V5 Android 8.0 Oreo Güncellemesi

Türk Telekom Venüs V5 Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle geliyor. Satın alan müşteriler telefona Android 8.0 Oreo sürümü gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Türk Telekom Venüs V5 Vestel işbirliği ile çıkartılan bir telefon.  Kullanıcı yorumları merak edilen cihazın incelemesini önceki yazılarımızda yapmıştık.

Şimdi en çok değinilen konular genelde operatörlerin çıkardığı telefonlar Android işletim sistemi güncellemelerini ya almıyor ya da çok geç alıyorlar. En son Avea inTouch 4 Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA ile değil fiziksel olarak almıştı. Türk Telekom Venüs V5 Android’in şuanki en son sürümü olan Orea yani Android 8.0 güncellemesi alacak mı henüz Vestel ve Türk Telekom şirketlerinden bir açıklama gelmedi. Gelirse sizinle paylaşacağız ama çok umutlanmamanızı öneririz.

“Türk Telekom Venüs V5 Android 8.0 Oreo Güncellemesi” için 2 yanıt

Telefonu 2 haftadır kullanıyorum arkadaşlar hızlı donma ısınma yapmıyor kamerası kötü değil çok aşırda iyi değil ama net gönül rahatlığıyla resim ve selfi çekip paylaşabilirsiniz vestel uygulaasıyla diğer uygulamalar kampanyalı filbox hemen 3 ay ücretsiz gibi çekim bulunduğunuz yer önemli eski tel veya yanınızdakilerle aynı çekmeme gibi bir şey söz konusu değil içinde galeri yok sadece resimler video için bir galeri uygulaması indirin kırılmaz cam zor buldum kılıf daha takamadım herhangi bir çizik oluşmadı internet ten almak lazım tek el kullanıma çok uygun aklımda z10 vardı ama 12 ay peşin fiyata taksitle oluşu cezbetti 10 üzerinden 8 eder yazılım 7.1.2 yüklü ekran resmini ses kısma güç aynı anda basıp alıyorsun TV ye ekran yansıtma var internet paylaşma mobil var birde google nearby var kullanmadım hiç yaygın değil henüz şarjım gece pil tasarrufu ile 2.5 normal wifi mobil veri acık full kullanım 1 günü rahat çıkarıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir