Kategoriler
Genel

Galaxy Note 8 Ekran Görüntüsü Alma

Samsung Galaxy Note 8 ekran görüntüsü nasıl alınır sorusunu resimli olarak anlatıyor olacağız. Bildğiniz gibi Samsung’un amiral gemisi telefonlarından Note geçtiğimiz yıl 7 serisinde bazı problemler yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda yeni duyurduğu Galaxy Note 8 ile göz tanıma ile kilidi açma ve Bixby akıllı asistan özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Eğer sizde bir Samsung Galaxy Note 8 kullanıcıysanız telefondan ekran görüntüsü almak istediğiniz zorlanabilirsiniz. Bunun için birkaç farklı yöntem var. Note 8 ile ekran görüntüsü nasıl alınır madde madde fotoğraflı olarak açıklıyoruz.

Galaxy Note 8 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

  1. Ses azaltma ve güç tuşuna aynı anda basarak biraz bekleyin. Ekran görüntüsünü başarılı şekilde aldığınıza dair bir ses duyacaksınız.
  2. Cihazınızda bulunan S Pen kalemi bulunduğu yuvasından çıkardığınız anda ekranda çıkan seçeneklerden Akıllı Seçim kısmını seçerseniz bulunduğunuz ekranın kopyasını alıyor olacaksınız.
  3. Ayarlar menüsünden Gelişmiş seçeneğine girerek Avuç İçi Hareket özelliğini aktif edin. Sonrasında ekran üzerinde elinizi hafifçe kaydırarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir