Kategoriler
Genel

Türk Telekom Venüs V5 Görüntülü Arama

Türk Telekom Venüs V5 görüntülü konuşma var mı ve görüntülü arama yapmaya elverişli bir akıllı telefon mu sizler için inceledik. Türk Telekom ve Vestel gibi iki büyük Türk teknoloji şirketinin işbirliği sonrası çıkarılan telefon oldukça makul fiyatlarda Türk Telekom mağazalarında peşin KDV dahil 999 TL den satışa sunuldu.

Teknik özellikler olarak başlangıç seviyesinin hemen üstünde görünen cihaz ilk defa akıllı telefon alacaklar için oldukça avantajlı görünüyor. Dört çekirdekli 1.4 Ghz işlemcisi 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızası yeterli. 5 inc HD ekran 13 MP arka ve 5 MP ön kamerası ile fotoğraf video çekimlerini yapıp keyifli şekilde izleyebilirsiniz.

Türk Telekom Vestel V5 Görüntülü Konuşma Var Mı?

Türk Telekom Venüs V5 ile görüntülü arama yapmak mümkün. Ancak telefon listenizden seçtiğiniz birini direk görüntülü arayamıyorsunuz. Görüntülü konuşma yapabilmek için bir mobil uygulama yüklemeniz erekmektedir. Aşağıdaki mobil uygulamaları Google Play Store üzerinden indirip aramak istediğiniz arkadaşınızı uygulamadan bulmanız gerekmektedir. Yani görüntülü görüşme yapmak istediğiniz kişi de sizinle aynı uygulamaları kullanırsa rahatlıkla ön kamera aracılığı ve internet hattınız üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir