Kategoriler
Genel

TT175 İnternet Geçmişi Temizleme

Türk Telekom markalı Android 5.1 işletim sistemine sahip TT175 ile ilgili nasıl yapılır makaleleri yazmaya devam ediyoruz. TT175 satın alıp kullanıyorsanız şanslısınız diyebiliriz. Çünkü TT175 piyasadaki benzer telefonlardan fiyat performans olarak oldukça önde bulunuyor. Bu sonuçlara nasıl vardığımızı merak ediyorsanız TT175 vs Turkcell T60 ve TT175 vs Vodafone Smart 6 karşılaştırma yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

TT175 ile internette dolaşırken geçmişte ziyaret ettiğiniz sayfalar internet tarayıcınız tarafından kaydedilir. Varsayılan tarayıcı ya da Chrome, Yandex gibi tarayıcılarda da durum aynıdır. Eğer geçmişte ziyaret ettiğiniz sayfaları temizlemek istiyorsanız. Bunu yapmak oldukça basittir. İnternet geçmişinizi sildikten sonra daha önce ziyaret edip beğendiğiniz ve sonrasında hatırlayamadığınız siteleri kaybetmiş olacaksınız. Ancak bir kişisel güvenlik sağlayacağınız kesin.

TT175 İnternet Geçmişi Nasıl Temizlenir?

  • İnternete giriş yaptığınız tarayıcıyı seçiniz. Chrome, Yandex ya da Opera olabilir.
  • Sağ üst kısımda yer üç nokta simgesine tıklayın ve açılan menüde Ayarlar seçeneğine giriş yapın.

TT175 İnternet Geçmişi Temizleme 1

  • Ayarlar ekranında Güvenlik ve Gizlilik seçeneğine tıklayın.

TT175 İnternet Geçmişi Temizleme 2

  • Güvenlik ve Gizlilik menüsünde bulunan Geçmişi Temizle butonuna dokunun ve tüm internet geçmişinizi yani daha önce ziyaret ettiğiniz sayfaları silin.

TT175 İnternet Geçmişi Temizleme 3

TT175 İnternet Geçmişi Temizleme 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir