Kategoriler
Genel

TT175 Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

TT175 Görüntülü Görüşme

Türk Telekom markalı akıllı telefon TT175 Android 5.1 işletim sistemine sahip. 13 MP arka 5 MP ön kamera bulunduruyor. Müşterilerle buluşan ve birçok hediye veren TT175 görüntülü konuşma yapmayı sağlıyor mu sorusu çok merak ediliyor. TT175 ile Görüntülü Konuşma Yapılır mı sorusuna cevap olarak sizlere bir yazı hazırlamaya karar verdik. TT175 ile hem 3G hem de 4G şebekesi üzerinden görüntülü görüşme yapmak mümkün. Görüntülü konuşmayı TT175’te hem ön kamera hem de arka kamerayı kullanarak yapabilirsiniz ancak 3. parti bir uygulamayı telefonunuza indirip yüklemeniz gerekmektedir.

Günümüzde anlık mesajlaşma uygulamaları görüntülü konuşma için de destek vermeye başladı. Siz de TT175’e Google Play Store’dan Whatsapp, Tango, Facebook Messenger, Viber, Skype gibi uygulamaları yükleyerek sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Bunun için hangi programı yüklediyseniz ve kullanmak istiyorsanız konuşma yaptığınız kişide de aynı uygulama yüklü olması gerekmektedir. Hem sizde hem de karşınızdaki telefonda internet paketi bulunmalıdır. Aşağıdaki yazılar da size yardımcı olabilir.

TT175’e Google Play Store’dan Nasıl Uygulama Yüklenir?

TT175 WhatsApp İndir

“TT175 Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?” için 35 yanıt

TT175 telefonumdan 3G üzerinden görüntülü nasıl görüşme yapabilirim bunun için ne yüklemem gerekli

Merhaba Bilal Bey,

TT175 ile 3G üzerinden görüntülü görüşme yapabilmek için, Facebook Messenger, Tango, Skype benzeri uygulamaları Google Play Store uygulama marketinden yükleyebilirsiniz. Ancak yüklediğiniz programın aynısı karşınızdaki görüntülü arama yapacağınız kişide de yüklü olarak bulunması gerekmektedir.

görüntülü konuşma watsap skyp veya msn üzerinden değil doğrudan gsm üzerinden nasıl yapılıyor yada görüntülü konuşma internet olmadan olmuyormu bana bilgi verirseniz şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Mustafa Bey,

GSM üzerinden görüntülü konuşma her telefonda var olan bir özellik değil malesef. Genelde Samsung marka akıllı cihazlarda bu özelliği görüyoruz. Diğer cihazlarda ise internet üzerinden 3. parti Viber, Skype, Facebook Messenger, Tango gibi uygulamalar yükleyerek görüntülü konuşma ve arama yapabilirsiniz.

Merhaba Yusuf Bey,

TT175 ile görüntülü görüşmeyi 3. parti uygulamalar ile sağlayabiliyorsunuz. İkisinde de internet bağlantısı harcandığı için pek fark olmuyor.

Tamam da kardesim interneti olan var olmayan var bu zamanda bu ozellik olmamasi cok sacma peki bi guncelleme olsa olmazmi madem samsung kullaniyo sizde bi guncelleme yapin ben aldiktan sonra fark ettim almama sebeplerden biri olabilir ama

Merhabalar,

Özellik yok diye bir durum bulunmuyor. TT175 ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Bunu 3. parti Google Play Store’dan yükleyeceğiniz uygulamalar ile kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Hat üzerinden direkt yardımcı bir uygulama olmada görüntülü arayamayacağımı bilsem almazdım alacak arkadaşlara bu özelliği arıyorsanız ben bulamadım. garand2 den aynı yerde ve avea hatlı telefondan görüntülü arıyorum direk kapanıyor. benden söylemesi. Bilsem Almazdım.

Aynen bende hat uzerinden direk goruntulu arama olmamasini dusunenedim bile. Bide arama yaparken sanki whatsapp dan arama yapmisim gibi renkler. Ayrica rehberden isim bulup arama yaptiginizda direk ariyo detaya bakamiyosunuz bile. Diger kisimlara diyecegim yok ama arama ozellikleri cok basit olmus

Merhaba Ahmet Bey,

Söylediğiniz özelliklerin bi çoğu Android Lollipop işletim sistemi ile ilgili bir durum. TT175 dışında diğer birçok telefonda da aynı durum söz konusu.

Arkadaşlar bu telefonda şaka gibi ama görüntülü konuşma yok.. İnternet olmadan görüşemezsiniz bu telefona verilen paraya yazık keşke atmasaydım diyeceğiniz bir telefon.

Merhaba Onur Bey,

Görüntülü konuşma hiçbir telefonda internetsiz gerçekleşmez. Çünkü anlık görüntü aktarımı için genişbant yayın ağına ihtiyacınız bulunmaktadır. Pazarda çok kısıtlı telefonda kendiliğinden görüntülü konuşma yapabilme özelliği var. Diğer cihazlar 3. parti uygulamalar ile görüntülü arama yapıyorlar.

Cok sacma crvaplar veriyorsunuz benim t3l3fonum samsung s3 esimin n9kia n72 tuşlu telefonunu görüntülü arayabiliyordum ki tt175 de böyle bir özellik yok ben aldigima pisman oldum internet yoksa ne olacak peki
Bide arama duzeni tamamen sacma kisiyi bul uzerine tikla sonra ara

Merhaba Yakup Bey,

Bahsettiğiniz telefonlardan birisi yorumlarda da belirttiğimiz gibi Samsung diğeri de Nokia. Samsung cihazlarına bu özelliği default olarak getiriyor. Görüntülü konuşma yapılmıyor diye bir durum söz konusu değil. TT175 ile görüntülü görüşme yapılıyor ancak yapılış yöntemi farklı.

TT175 telefonunuz çok güzel ama bir kusuru var proğram indirmeden görüntülü arama yapılamıyor bunun için guncellemeniz var ise uygulanırsa musterilerinizin memnuniyeti bir kat daha artar sizlerden bu konu hakkında çalışmalarınızı bekliyoruz saygılarımla

Merhaba Tarık Bey,

Bu özellik Android 6.0 Marshmallow ile gelebilecek bir durum değil malesef.

Merhaba Ayşe Hanım,

Türk Telekom TT175’te Kameralı yani videolu arama özelliği bulunmaktadır.

Merhaba. Telefonu 1 ay önce aldım 1 hafta sonra kamerada sorun vermeye basladı. Cektigim fotograflar kaydedilmiyor. Daha sonra whatsapptan gelen medya mesajını indiremiyorum veya medya mesajı gönderemiyorum. Bununla ilgili Tt175 kullanan arkadaslardan da aynı sikayetleri duydum. Sizce sorun ne? Veya aynı sorunu yasayan baskaları var mı?

Merhaba Mevlüt Bey,

Sorun vermeye başladıktan sonra aldığınız hata mesajlarını paylaşabilir misiniz? İnceleyip size geri dönüş yapalım.

Telefonun program indirmeden goruntulu konusma yapilamamasi cok kotu bir de telefonu aldiktan sonra 2 hafta sonra parmak izi okuyucu calismadi aldigin yer defisim yapar mi

Merhaba, aynı sorun bende de var. Rehber geç geliyor, son aramalar geç geliyor acil bir arama yapmak istersem beni çıldırtıyor.

Telefon iyi telefon süper telefon ama hoparlörün’de sorun var muzik dinlerken bozuk çikiyor ama onun ayarini da müzik bölümün de ses efeklerin de kullanici modun da ayarlaya bilirsiniz

Merhaba Ali Bey,

Cihazın arka kapağı açılmıyor malesef. Batarya çıkmıyor gömülü olarak üretiliyor.

Merhaba Soner Bey,

Direk görüntülü konuşma Samsung marka cihazlarda bulunuyor genelde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir