Kategoriler
Genel

General Mobile GM 6 Batarya Çıkıyor Mu?

General Mobile GM 6 batarya çıkıyor mu arka kapağı açılabiliyor mu ve değişimi nasıl oluyor gibi konuları aşağıdaki yazımızda işliyoruz. Bir akıllı telefonda batarya sorunu özellikle pil gücü oldukça önemli. Gün içinde evde ofiste ve dışarda mailler oyunlar sosyal medya kamera kullanımı whatsapp instagram facebook uygulamarını kullanırken şarjınız hızlıca azalıyor. Zamanla batarya deformasyona uğrayıp şişiyor ve hemen şarjınız doldurmanıza rağmen boşalıyor. Bunun için telefonunuzun bataryasının değiştirilebilir olması arka kapağının açılması ve çıkarılması faydalı bir özellik.

General Mobile GM 6 Görüntülü Konuşma

 

General Mobile GM 6 batarya kapasitesi 3.000 mAh, batarya teknolojisi ise Lithium Polymer (Li-Po). Batarya değiştirilebiliyor aynı zamanda hızlı şarj özelliğini de destekliyor. Telefonunuza uyumlu bir şarj aleti alarak dakikalar içinde hızlı şarj edebilirsiniz. General Mobile USB-C teknolojisinde bir şarj bağlantısına sahip değil. Micro -USB teknolojisini destekliyor.

General Mobile GM 6 batarya değişimi yapmak ve çıkarmak için arka kapağı açabilirsiniz. Kolayca açıp aldığınız Lithium Polymer uyumlu bataryayı takabilirsiniz. Eğer şarjınız çabuk bitiyor ve bataryanız boşalıyorsa kalibrasyon yapmanızda fayda var.

Batarya Kalibrasyonu Nasıl Yapılır?

“General Mobile GM 6 Batarya Çıkıyor Mu?” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir