Kategoriler
Genel

Android 4.0 Ice Cream’i Masa Üstünde Deneyin : ICS Launcher

Sizlere Android 4.0 ile igli yazımızda Ice Cream  Sandwich ile ilgili bilgi vermiştik, henüz Android 4.0 işletim sistemi ile çalışan bir cihaz (Samsung Nexus Prime dışında) çıkmadı ama Ice Cream’in en azından masaüstü deneyimini şimdiden yaşabilirsiniz 🙂 Team Syndicate firması tarafından geliştirilen ICS Launcher’ı bu yazımızda sizinle paylaşacağız. Sizde Ice Cream deneyimini şimdiden yaşamak istiyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun.

ICS Launcher programını https://market.android.com/details?id=mobi.SyndicateApps.ICSv2 adresinden indirebilirsiniz. Programı yükledikten sonra Android cihazınızda Home tuşuna basarak istediğiniz zaman Ice Cream başlatıcı menüsünü seçebilirsiniz. Biz denemelerimizi Samsung Galaxy S 2’de yaptık bu nedenle ekran görüntülerimizi bu cihazdan aldık.

Ice Cream’e geçtikten sonra masa üstüne sanal tuşlar geldi ve ekran daha basitleşti :

Artık sanal tuşlar ile geri, home ve açık uygulamaları görebileceğimiz, aynen Honeycomb’da olduğu gibi menü tuşları geldi. Bir de ortadaki Black berry sembolüne benzeyen 🙂 Uygulamalar tuşuna bastığımız zaman da uygulamalar ve widget’ları (Ana ekran uygulamalarını) görebildiğimiz bir menü geliyor :

Unutmayın cihazınıza Ice Cream yüklemiş olmuyorsunuz sadece başlatıcıyı yüklüyorsunuz ve Android 4.0 Ice Cream hakkında bir fikriniz oluşabilir.

 

Sağlıcakla Kalın…

 

“Android 4.0 Ice Cream’i Masa Üstünde Deneyin : ICS Launcher” için 2 yanıt

Baran Bey merhaba,
Telefondaki uygulamalara bakınca BBC iplayer gördüm kısa bir araştırmadan sonra apk yi bulup yükledim. Lakin İngiltere sınırlarında olamadığım icin 🙂 program çalışmıyor. Acaba telefonun sahibi bu uygulamayı yüklemiş,kullanabiliyor mu? Kullanabiliyorsa bir ipucu var mıdır? :)) selamlar…

Merhaba,,
Ekran goruntusundeki telefon benim telefonum 🙂 Bende denemek icin kurdum, VPN hesabı ile kullanılabilir, Amerikada ve Ingıltereden VPN Account’u veren siteler var ama dogrusunuz isterseniz denemedik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir