Kategoriler
Genel

Akıllı Telefon Deneyimine Hazır Olanlar İçin Süper Bir Fırsat : Samsung Galaxy Mini

Bugünlerde TV’de Avea’nın Samsung Galaxy Mini kampanyasına ait reklam filmine oldukça sık rastlıyoruz. Bu yazıda Akıllı telefona geçiş yapmak isteyen hatırı sayılır bir kitleyi düşünererek  hem Samsung Galaxy Mini’yi  hem de Avea’nın kampanyasını  incelemek istedik.

Cihazda işletim sistemi olarak çok sevilen ve pazarda lider koltuğuna oturan Android’in Gingerbread işletim sistemi bulunuyor. Android;  ufak tefek  boyutlara sahip cihazı alan kullanıcılara  büyük işler yapmalarını mümkün kılan bir deneyim sağlıyor.

Genelde Androidli cihazların büyük ekranlı, güçlü işletim sistemli göz alıcı cihazlarda kullanılması Android’i  hem uygun fiyatlı  hem de daha küçük boyutlarda cihaz arayan birçok kişi için ulaşılmaz kılarken Samsung buradaki açığı değerlendirip Android’i hem fiyat hem de boyut anlamında makul olan Samsung Mini’ye uyarlamış ve Andoidli cihaz almak isteyen hatırı sayılır bir kitlenin ihtiyacına cevap vermiştir.  Bu sayede Galaxy Mini  Samsung’un Android’de pazar lideri konumunu güçlendiren bir cihaz olmaya devam etmektedir.

Android  Gingerbread işletim sisteminin yanısıra Galaxy Mini; Google Maps, Gmail, G-talk gibi Google servisleriyle mükemmel bir asistanlık hizmeti sunuyor. Bununla birlikte, Social Hub uygulması Galaxy Mini kullanıcılarına Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım ağlarına tek bir ekrandan erişebilme olanağı sunuyor. Galaxy Mini, 3.14 inç  dokunmatik ekran deneyiminin yanı sıra, 3.2 MP kamerasıyla anı yakalamanızı sağlıyor. TouchWiz arayüzü ise kullanım tercihlerinize göre telefonunuzu kişiselleştirme olanağı sunuyor. Radyo, Mp3 player ve 3,5 mm kulaklık girişi ise özellikle müzik severlerin ilgisini çekecek gibi görünmekte.

Minik boyutları ve Android işletim sistemiyle çok keyifli ve hızlı bulduğumuz Samsung Galaxy Mini’nin her cihaz gibi tabiki eksi yönleri var. Bunların başında düşük çözünürlüklü ekranı ve pil ömrünün az olması geliyor. Ancak Fiyat & Performans karşılaştırması olarak bakıldığında cihaz beklentilerin çok üzerine çıkıyor.

Yukarıda incelemeye çalıştığımız Samsung Galaxy Mini;  kampanya süresince (26 Mart-11 Haziran) Google Play Market’ten yüzbinlerce ücretsiz uygulama indirme olanağı ve 2GB MicroSD kart hediyesiyle birlikte ayda sadece 13 TL’den başlayan fiyatlarla  sadece Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunuluyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere

http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/galaxy_mini.shtml?pagemenu=cihaz.galaxymini linkinden ulaşabilirsiniz.

Kampanya ile ilgili son olarak; bu yazıyı yazmak için fikir veren ve Okan  Bayülgen’nin sesi ile keyif veren Avea’nın kampanya reklam filmini aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=kxFQ0iPlgGU

Shiftdelete.net’te yapılan detaylı vidyolu incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir