Kategoriler
Genel

NRG Player ile Android’de Müzik Keyfi

NRG Player, kolay kullanımı, özelleştirilebilir arayüzü, çalma listeleri oluşturma, çalma listelerinde müziklerin sırasını değiştirebilme ve equalizer desteğiyle dikkatleri çeken başarılı bir müzik çalar uygulaması. Bu yazımızda NRG Player’ın deneme versiyonunu inceleyerek uygulamanın özelliklerine değineceğiz.

NRG Player’ın desteklediği popüler formatlar: MP3, MP2, MP1, OGG, WAV, AIFF, MIDI, AAC, AAC+, 3GP, XM, IT, S3M, MOD, MTM, UMX, MO3, MP4, M4A, OTA. Ayrıca Android’de önyüklü gelen müzik çaların desteklemediği kayıpsız formatları (FLAC, ALAC, APE, …) çalabilme.

Hazır ekolayzer seçenekleri: Headphones, Rock, Bass, Classic Music, Club, Concert, Pop, Techno.

Ses efektleri: bass boost, treble boost, preamp

Özelleştirilebilir arayüz renkleri: Kullanıcının arayüzünü dilediğiniz renkte kullanabilirsiniz.

4shared.com desteği: 4shared.com hesabınızdaki müzikleri çalabilme desteği.

Çalma listeleri: 5 farklı kategorideki çalma listesinden kolayca şarkıları seçip çalma listelerinizi oluşturabilirsiniz.

Uygulamada müzikleri ileri – geri sarmak için dairesel bir arayüz hazırlanmış. Alışkanlıklarımıza biraz ters olduğundan başlangıçta kötü bir deneyim yaşatacakmış gibi gelse de kullanınca daha bir daha sevdiğimi söyleyebilirim 🙂 Küçük noktacık yerine rahatlıkla hareket ettirebileceğiniz bir daire çıkıyor ve ileri – geri sarma işini geyet kolaylaştırıyor.

Müzik listesini büyük ekranda da görebilir, şarkıların sırasını değiştirebilirsiniz.

Uygulamaya ait vidyoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Uygulamanın demo versiyonunu tanıttığımızı yazının başında söylemiştik. Demo versiyonu 10 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Demo versiyonu indirmek için Google Play linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrgreensoft.nrg.player

Ücretli versiyonunu indirmek isterseniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrgreensoft.nrg.player.unlocker&feature=more_from_developer

Sağlıcakla kalın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir