Kategoriler
Genel

Fenerbahçeli Taraftarlara Android Tablet

Fenerbahçe Spor Kulübü, özel tasarımlı tabletleri taraftarlarının beğenisine sunuyor. Fenerbahçeli taraftarlar için üretilen Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip lisanslı tabletler, Fenerium mağazaları ve online alışveriş sitelerinden satışa çıkarıldı.

Fenerbahçe Spor Ürünleri ile Teknoloji Şirketi Neoi arasında yapılan anlaşma ile Alman mühendisliğinin ürünü, Google Android 4.0.3 işletim sistemine sahip, Wi- Fi ve 3G bağlantılarını kullanabilen gelişmiş Android tablet bilgisayar Neoi 697 Fenerbahçe Spor Kulübü Lisansı ile Fenerium mağazaları ve elektronik marketlerde taraftarın beğenisine sunuluyor. 

Dünyada ilk

Dünyada bir ilk olan Fenerbahçe Spor Kulübü Lisanslı tabletleriyle, taraftarlar, Fenerbahçe taraftarı olmanın ayrıcalığı bir kez daha yaşayacak.

Gerek çoklu ortam içeriklerde, gerek e-postalar gibi günlük işlemlerde rahat kullanım imkanı yaratan Fenerbahçe Lisanslı Tabletler 350 gram ağırlığı, 9.7 inçlik boyutu, Micro SD kart sayesinde 32 GB’a kadar arttırılabilen belleği, 1 GB’lık RAM’i,1024 x 768 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekranı, 1.2-1.5 GHz’lik işlemcisi ve Google Android 4.0 işletim sistemi ile etkin ve hızlı kullanım fırsatı sunuyor.

Fenerbahçeliler, 3G şebekesine tam destek veren, Wi-Fi bağlantısına da sahip olan ücretsiz Android uygulamaları yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar ile Wi-Fi üzerinden video görüşmesi yapabilen, MSN, Skype, VOIP olanaklarını kullanan tabletler ile bir yandan kulüplerini çok daha yakından takip ederken,diğer yandan üstün teknolojinin avantajlarından yararlanacaklar.

Fiyatı 749 TL olacak

Fenerbahçe Spor Ürünleri Genel Koordinatörü Sayın Aydın Kirman : Dünyada ilk kez bir Spor Kulübünün, taraftarlarına özel tablet bilgisayar tasarlattığını belirterek şunları söyledi:
” Fenerbahçe Spor Ürünleri olarak ilkleri başarmaktan her zaman mutluluk duyduk. Kulübümüzün armasını taşıyan, gelişmiş teknoloji ürünü bu tabletleri taraftarımıza ulaştırarak, onların Fenerbahçe’ye daha yakın olmalarını hedeflemekteyiz.”
Neoi Kurucu Ortağı Haluk Ege ise, Neoi 697 Android Tableti Fenerbahçe taraftarının beğenisine ve ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden tasarladıklarını belirterek, “Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen spor kulüplerinden birisi olan Fenerbahçe için tasarım ve üretim yapmak bize gurur veriyor” dedi.
Fenerium mağazalarında ve seçkin elektronik marketlerde taraftarlar ile buluşacak yeni Fenerbahçe tabletleri 2 yıl KVK servis ağı güvencesi altında olacak.

Fenerbahçe lisanslı tabletler KDV dahil 749 TL fiyatla satılıyor.

Not: Haber http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/09/18/fenerbahce-tabletleri-geliyor sayfasından alıntı yapılmıştır.

Fenerbahçe lisanslı tabletler hakkında detaylı bilgiye Fenerium web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Takımına destek olmayan Fenerbahçeli taraftarlar bu tableti inceleyip satın alabilirler. Hızla büyüyen tablet piyasasında Neoi bizlere çok tanıdık gelmese de fiyat/performans karşılaştırması için incelenebileceğini belirtelim. Forma satışından sonra bakalım Tablet satışları ile gelir sağlanabilecek mi 🙂 Diğer takımlar da benzer tabletler çıkartır mı önümüzdeki günlerde bunu görmüş oluruz 🙂

Sağlıcakla kalın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir