Kategoriler
Genel

Teknoloji, İnovasyon, Mobil ve Dijital Pazarlama Üzerine TeknovasyonMarketing

TeknovasyonMarketing

Bloğumuzda ağırlıklı olarak Android işletim sistemi ile ilgili gelişmelere, uygulamalara, cihazlara ve güncelleme haberlerine yer vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman diğer mobil işletim sistemleri ile ilgili gelişmelere de değiniyoruz.

Mobil cihazlar ve uygulamaların ürün yönetimi ve ürün pazarlama süreci oldukça önemli bir süreç. Ürünün tanıtılması, doğru hedef kitleye doğru tanıtım yöntemleri ile ulaştırılması, ürün yaşam döngüsünün sağlıklı yürütülebilmesi için alınacak aksiyonların tümü ürün, servis ya da hizmetin başarısını doğrudan etkileyecek faktörler arasında. Bir uygulama geliştirici olabilirsiniz ancak uygulamanızın yönetimini ve pazarlamasını yapamazsanız ürünün sürekliliğini sağlayamama riski ile karşılaşabilirsiniz.

Bir diğer bloğumuz olan TeknovasyonMarketing bloğumuzda yeni teknolojiler, inovasyon, yaratıcılık, mobil ve dijital pazarlama içerikli özgün yazıları paylaşmaya çalışıyoruz. Sadece Android değil diğer platformlarda üretilen ürünler ile ilgili bilgilere ve bunların nasıl pazarlandıklarına ilişkin örnekleri http://www.teknovasyonmarketing.com adresinde bulabilirsiniz. Başarılı reklam pazarlama, viral pazarlama, sosyal medya pazarlama örneklerine ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir