Kategoriler
Genel

Download Manager for Android

Download Manager for Android

Download Manager for Android uygulaması, Android’in kullanılmakta olduğu akıllı telefon ve tablet bilgisayar üzerinden oldukça geniş bir yelpaze içerisinde medya unsurlarını kullanıcıların cihazına indirebilmesine olanak sağlamakta, ayrıca bu unsurları gerçekleştirirken de Android işletim sisteminin özgür ruhuna uyum sağlayarak tamamen ücretsiz olarak kullanılan bir mobil uygulama halini almaktadır. Android cihaz kullanıcılarının ücret ödemeden cihazlarına indirebilecekleri medya içerikleri arasında videolar, müzikler, duvar kâğıtları ve zil sesleri gibi en çok kullanılmakta olan ve ilgi gören medya unsurları bulunmaktadır.

Tüm dünya genelinde en çok kullanılmakta olan mobil işletim sistemi olan Android dünyasının sembolü ve temsilcisi halini alan yeşil rengin sıklıkla kullanılmakta olduğu sade ve basit bir tasarıma sahip olan Download Manager for Android uygulaması, zengin içeriği ile kullanıcılarına iyi bir deneyim sunmaktadır.

Kullanıcılarının bu denli zengin içeriğin yer aldığı uygulama içerisinde aradıkları ve ilgilerini çekmekte olan içeriklere çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi amacı ile basit ve geniş bir kategori düzeni geliştirilmiştir. Bu sayede her yaştan ve her zevkten insan diledikleri ve ilgilerini çeken içeriğe uygulama içerisinde rahatlıkla ulaşabilme olanağına sahip olmaktadır.

Download Manager for Android Arayuz

Günümüzde yazılımsal farklılıklardan kaynaklı olarak farklı video formatları kullanılabilmektedir. Bu durumda bazı içeriklerin kimi kullanıcılar tarafından açılırken kimi kullanıcılar tarafından da açılamamasına neden olmaktadır. Bu nedenle Download Manager for Android uygulaması kullanıcılarının cihazlarındaki video formatlarına göre içeriği indirebilme seçeneği sunmaktadır. Bu konu aynı şekilde yüksek teknoloji ile çekilmiş olan ve yüksek çözünürlüğe sahip daha kaliteli görüntüler için de geçerli olmakta, aynı zamanda sınırlı internet kullanım imkanına sahip olan kullanıcıların yüksek kalitedeki içerikleri indirerek limitlerinin dolmasına engel olmaktadır. Kullanıcının cihazında yeterli hafıza bulunmaması durumunda kullanıcı istediği zaman bu uygulamaya online erişim sağlayarak dilediği müziği dinleyebilme olanağına sahip olmaktadır.

Download Manager for Android Medya Oynatici

Uygulama içerisinde ayrıca en popüler oyunlar da yer alarak kullanıcılara farklı bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Uygulamayı Google Play‘den indirebilir, tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GlLYFVjD2b8]

Uygulama nasıl indirilir ve yüklenebilir izlemek için: http://vimeo.com/63257121

Video nasıl indirilir ve izlenir izlemek için: http://vimeo.com/63257122

Oyun nasıl yüklenir izlemek için: http://vimeo.com/63257120

Dosya silme nasıl yapılır izlemek için: http://vimeo.com/63310625

Sağlıcakla kalın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir