Kategoriler
Genel

TT175 Hızlandır Uygulaması Nedir? Ne işe Yarar?

Türk Telekom TT175 akıllı telefon adında oldukça söz ettirdi parmak izi tanıyan ve muadillerinden oldukça uygun fiyata peşin 899 TL‘ye satılan cihaz bu özelliklerinin dışında içerikleriyle de kendinden bahsettiriyor. Türk Telekom TT175 kişiselleştirilebilir arayüzü TT Launcher ile ön plana çıkıyor. Bu arayüzde özel ikonsetler, akıllı arama, hızlandırıcı, ipuçları, Kolay Kullanım gibi birçok yararlı uygulama bulunuyor.

Android telefonların RAM yetersizliğinden aşırı bellek yetersizliği yüzünden yavaşladığına ve kastığına şahit oluyoruz. Bu kaspsamda Google Play’de onlarca bellek hızlandırıcı program ve virüs tarayıcı uygulamalar bulunuyor. Android Marketteki bu uygulamalar çok karışık olmakla birlikte can sıkıcı ve kullanıcıları rahatsız eden reklamlarla dolu.

TT715’te Hızlandır uygulaması nedir sorusuna cevap vermek gerekirse bu uygulama cihazınızda o an kullanılmayan RAM’i telefonunuza geri kazandırarak yani yükleyerek telefonunuzu hızlandırıp kasmasını ve yavaşlamasını önlüyor. TT175 hızlandırıcı uygulamasını kullanmak için ana panelde bulunan Hızlandır uygulamasını açabilirsiniz. Ana ekranda bir animasyon ile görünecek Hızlandırıcı uygulaması ne kadar RAM boşalttığını ekranda yazacaktır.

TT175_Hizlandirici_Uygulamasi_Nedir_ANdroidturkey.net_1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir