Kategoriler
Genel

Android 7 N Özellikleri – Ayarlar Ekranı

Google’ın tüm Android sevenleri merakla beklettiği yeni işletim sistemi Android 7.0 N duyurmaya çok az kaldı. Geleneksel olarak Mayıs ayındaki Google I/O etkinliğinde tanıtılan ve Google’ın sadece özel kendi cihazlarına (Nexus) ilk olarak yaz ayının sonunda sonbaharda sunduğu yeni işletim sistemine ait detaylar yurtdışındaki bazı teknoloji sitelerinde yayılmaya başladı.

android-7-0-n-ayarlar-ekranı

Google Android 6.0 Marshmallow’da olduğu gibi tasarımsal bir farklılık getirmeyi ve tamamen kullanıcı deneyimini ön plana çıkarmayı amaçladığı görülen Android N (Nutella olması bekleniyor) ilk olarak geliştirici sürümü ile kullanılmaya başlanacak. Android N Ayarlar ekranının sızdığı görselde Rahatsız Etme ibaresi ön plana çıkıyor ve hücresel veri kullanımı gibi bazı önemli detaylar bir kaç aşama ilerlemeden önce ekranda ön izleme şeklinde gösteriliyor.

Aynı zamanda Android 7.0 N ile sıkça kullanılan Ayarlar ekranı yandan şekilde gelecek bir menü şeklinde tasarlanmış görünüyor. Soldan sağa kaydırma hareketi ile önümüze gelen açılır bir pencere tüm seçenekleri gözler önüne seriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir