Kategoriler
Genel

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası

Türk Telekom Avea ve TTNET şirket birleşmelerinin şerefine müşterilerini hediyelere boğmaya ve cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren 4.5G yani LTE Advanced teknolojisi Türkiye’de 3 operatör tarafından hizmet vermeye başlayacak. Telefonları 4.5G’ye uyumlu olan herkes eğer SIM kart değişimini gerçekleştirdiyse internet paketleri varsa kullanabilecekler.

Türk Telekom Hediye İnternet Haftada 2 Gün

Türk Telekom 4.5G internet ihtiyacını da göz önünde bulundurarak birleşmenin şerefine tüm müşterilere haftada 2 gün mobil interneti bedava kullanma hakkı sunuyor. Kampanya 2016 yılı sonuna kadar devam edecek ve katılım ilk 1.000.000 kişiyle sınırlı. Ayrıca hangi 2 gün internet kullanımı yapılacağını Türk Telekom belirliyor. Haftada 2 gün bedava internet kullanımı günlük 2GB ile sınırlandırılmış. Kampanyaya son katılım tarihi 5 Nisan 2016.

Bedava İnterneti Nasıl Kullanabilirim?

Türk Telekom’dan haftanın 2 günü bedava internet kullanmak için HEDIYE 2 GUN yazıp 5555‘e göndermeniz yeterli olacaktır. Haftalık 2 gün internet hediye paketini iptal etmek için IPTAL HEDIYE 2 GUN yazıp 5555‘e göndermeniz yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir