Kategoriler
Genel

LG G5 Görüntülü Arama

LG geçtiğimiz ay tanıttığı üst segment telefonu LG G5 yakında Türkiye’de satışa çıkacak. Andorid 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle gelen LG G5 metalik tasarımla dikkat çekiyor. Diğer LG G4 ve LG G3 modellerinin aksine deri kapak ve oval tasarım yerine daha düz ince ve metal kasa ile çıkıyor.

Nisan ayının sonuna doğru Türkiye‘de satılmaya başlayacak LG G5 2.300- 2.700 TL civarında Türkiye’da mağazalarda satışa çıkması bekleniyor. LG G5 ile görüntülü arama ve görüşme yapmak için 3. parti mobil uygulamalar yüklemeniz gerekiyor. Google Play Store’daki görüntülü konuşma uygulamalarını indirip rahatlıkla internet tarifeniz ve 3G 4.5G LTE üzerinden VoLTE gibi alt yapılar kullanarak görüntülü görüşme yapabilirsiniz. LG G5 ile görüntülü arama ve görüşme nasıl yapılır diye merak ediyorsanız cevabı aşağıda bulabilirsiniz.

LG G5 Görüntülü Arama

Görüntülü arama ve konuşma yapmak için aşağıdaki mobil uygulamaları Android uygulama mağazası Google Play Store‘dan indirip konuşma yapmak istediğiniz yakınınıza annenize babanıza kardeşinize ve sevgilinize yükletebilirsiniz. LG G5 ile görüntülü görüşme yapabilmek için aynı uygulama üzerinden haberleşmek gerekir.

LG G5 ile Görüntülü Konuşma Uygulamaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir