Kategoriler
Genel

Türk Telekom Müzik Nedir, Nasıl Kullanılır?

Türk Telekom geçtiğimiz aylarda Avea ve TTNET ile birleşerek gücüne güç kattı. Bu birleşmeden katma değerli servisleri de nasibini aldı. Birçok servisin ismi de Türk Telekom ön ekini almaya başladı. Bu uygulama ve servislerden bir tanesi de Türkiye’nin en köklü ve en büyük dijital müzik platformlarından TTNET Müzik oldu.

Türk Telekom müzik arşiv

Şirket birleşmesinden sonra TTNET Müzik geçtiğimiz ayın son günlerinde ismini web sitesinde, App Store ve Google Play Store uygulama marketlerinde Türk Telekom Müzik olarak güncelledi. Güncelleme aslında sadece isim logo ve marka değişikliğini içeriyor. Bunun dışında servisi ve uygulamayı yine eskiden olduğu gibi kullanabiliyorsunuz. Türk Telekom Müzik nedir diye soracak olursanız aslında Türkiye’nin repertuvarı en geniş müzik arşivi ve uygulasıdır.

Türk Telekom Müzik nasıl kullanılır diye bazı sorular gelebilir. Türk Telekom Tek Şifre ile eposta adresinizi yazarak Türk Telekom Müzik servisine ücretsiz üye olabilirsiniz. Türk Telekom Müzik ücretsiz abonelik sayesinde aylık 1.000 yerli şarkıyı bedava dinleme şansı elde edebilirsiniz.

Türk Telekom müzik android

Türk Telekom Müzik Premium paket nedir dersek; Premium üyelik ile 250 adet yerli şarkıyı akıllı telefonlarınıza, bilgisayarınıza ya da tablete indirebilir, Çevrimdışı özelliği ile internetinizin olmadığı metro, uçak, tünel gibi alanlarda müzik dinleme keyfine devam edebilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom Müzikte şarkılar HD kalitede sunuluyor böylece yüksek kalitede şarkı dinleyebilirsiniz. Türk Telekom Müzik Videolar bölümünde yüzlerce klip ve sanatçıların özel kayıt çekimleri sizleri bekliyor.

Türk Telekom Müziğe ilk defa kayıt olanlara ilk 1 ay Premium paket ücretsiz kullanım hakkı veriyor. Bunun dışında Premium üyelik satın almak isterseniz ilk 6 ay yalnız 4.99 TL. Türk Telekom Müzik Premium paketini iptal etmek isterseniz müşteri hizmetleri 444 1 444 aramanız yeterli olacaktır.

Türk Telekom Müzik Logo

Türk Telekom Müzik İndir –  Android

Google Play İndir Logosu

Türk Telekom Müzik indir – iOS

Türk Telekom Müzik Web Sitesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir