Kategoriler
Genel

Fenerbahçe Stadyum Uygulaması Yayınlandı

Türk Telekom katkılarıyla hazırlanan Türkiye’nin ilk akıllı stadyum mobil uygulaması Fenerbahçe Ülker Stadyum Android ve iPhone telefonlar için uygulama marketlerinde yayınlandı. Fenerbahçe SK resmi uygulamasından sonra takımın 2. resmi mobil uygulaması olan Fenerbahçe Ülker Stadyum uygulaması taraftarlara stadyumda ve maçta etkileşimli bir deneyim yaşatıyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında lansmanı yapılan 4.5G destekli akıllı stadyum projesini Türk Telekom katkılarıyla alt yapısını hayata geçiren Fenerbahçe, mobil uygulamalarıyla da diğer takımların bir adım önünde duruyor. Fenerbahçe Ülker Stadyum uygulaması Desibel Metre özelliği ile taraftarların gönlünü fethedip yeni rekorlar için yarışma başlatacak.

Fenerbahçe Stadyum Uygulaması

Fenerbahçe Stadyum uygulamasındaki Desibel Metre nedir nasıl kullanılır diye soracak olursanız. Uygulama stadyumdaki tezahüratların kaç desibele ulaştığını ses ölçümü yaparak ekranlar gösterebiliyor. Böylece Kadıköy şükrü saraçoğlu stadyumunda Beşiktaş Çarşı grubuna ve Galatasaray Ultraslan grubuna meyan okunabilir. Ayrıca uygulama üzerinden çeşitli yarışmalar, interaktf içerikler ve kareografik hareketleri de uygulama ile taraftarlar senkron halde yaparak muhteşem bir stadyum şölenine çeviriyor.

Fenerbahçe Ülker Stadyum Uygulamasını İndir – Android

Google Play İndir Logosu

Fenerbahçe Ülker Stadyum Uygulamasını İndir – iPhone

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir