Kategoriler
Genel

Vodafone Arena Mobil Uygulaması Yayınlandı

Beşiktaş taraftarının 3 yıldır beklediği hasret sona ermek üzere. 11 Nisan’da İnönü Stadyumu yeni ismiyle Vodafone Arena kapılarını Beşiktaşılılara Bursaspor maçıyla açmaya hazırlanıyor. Stadyumda hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Vodafone Arena isminde Android ve iOS uyumlu mobil uygulamaları duyurdu.

Vodafone Arena StadyumuStadyumun yapım süresi herkes tarafından tartışılsa da görünen o ki taraftarlar çıkarılan işten oldukça memnun. Vodafone Arena Süleyman Seba Spor kompleksi olarak isimlendirilen stadyum dünyanın en iyi konuma sahip stadyumları arasında geliyor. Taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğendiği İnönü stadyumu tarihi yapısı ve deniz manzarasıyla oldukça büyüleyici görünüyor.

Vodafone Arena Uygulamasının Özellikleri

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olan Vodafone Arena bir çok teknolojik kolaylık ve taraftarlara sunduğu yeniliklerle adından oldukça söz ettiriyor. 41.903 kişilik hazırlanan Vodafone Arena’ya mobil uygulama üzerinden 3 boyutlu olarak göz atabiliyorsunuz. Ayrıca Vodafone Arena mobil uygulamasında Beşiktaşın oynadığı son maçlar, puan durumu fikstür bilgileri ve en son haberleri yer alıyor. Eğer Beşiktaş için canlı bahis yaparsanız, Vodafone Arena uygulamasındaki anlık maç takibi bölümünden anlık maç sonucunu takip edebilirsiniz. Canlı maç anlatımının yer aldığı uygulama ile sarı kart, kırmızı kart görenleri atılan gollerin dakikalarını ve maç içinde yaşanan önemli olayların detaylarını öğrenebilirsiniz.

Vodafone Arena Uygulaması Android iPhone

Vodafone Arena Mobil Uygulamasını Nasıl Yüklerim?

Android için Google Play Store’dan ve iPhone için App Store’dan Vodafone Arena yazarak aradığınızda uygulamayı akıllı telefonunuza yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca Vodafone Arena uygulamasını indirmek için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

Vodafone Arena Uygulamasını İndir – Android

Google Play İndir Logosu

Vodafone Arena Uygulamasını İndir – iPhone

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir