Kategoriler
Genel

HD+ Görüşme Nedir?

HD+ görüşme Türk Telekom’un reklamlarında geçen bir tabir. Bildiğiniz gibi Ronaldo’lu 4.5G reklamlarıyla büüyk beğeni toplayan ve fiber gücünü 81 şehirde yer aldığını vurgulayan şirket HD+ görüşme ile VoLTE özelliğine atıfta bulunuyor. Türk Telekom VoLTE ile HD+ görüşme yapma şansı yakalıyorsunuz.

HD+ Görüşme Nedir

HD+ görüşme nedir diye soracak olursanız 4.5G altyapısı ile ses ve veri iletimini aynı kanaldan aktaran VoLTE teknolojisinin arama yapmadaki bir yeniliği ise HD kalitede ses görüntülü konuşma ve veri aktarımı dosya gönderimi yapabilmek olacak. Yüksek hızda internet gücüyle nasıl Whatsapp üzerinden yaptığımız sesli görüşmelerde ses daha net geliyorsa HD+ plus görüşmede de ses kalitesi 2-3 kat artacak.

HD+ Görüşme Türk Telekom VOLTE

Türk Telekom ile HD+ Görüşme’den faydalanmak için öncelikle 4.5G uyumlu SIM karta sahip olmanız ve hattınızın 4.5G’ye açık olması gerekiyor. Bunun için 4.5G yazıp 5555‘e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Sonrasında HD+ Görüşmeyi aktif hale getirmek için VOLTE yazıp 5555‘e kısa mesaj göndermelisiniz. HD+ Görüşme yapabilmek için hattınızın kurumsal değil bireysel olması gerekmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir