Kategoriler
Genel

Genereal Mobile GM 5 Plus Ekran Görüntüsü Alma

General Mobile birçok kişinin yanlış bildiği gibi yurtdışı menşeli değil Türkiye’den bir firma. Özellikle giriş segmenti uygun fiyatlı Android telefonlarıyla tanınan General Mobile en son Google ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Android One programına dahil olmuş hatta geçtiğimiz günlerde Android N kod adlı işletim sisteminin Developer Preview sürümünü de Nexus gibi dünyada en önce cihazlar arasına girmişti.

Geçtiğimiz Şubat ayında General Mobile GM 5 Plus modelini duyuran şirket. 3 GB RAM, 5.5 inch Full HD ekran, 32 GB dahili hafıza, 1.5 Ghz işlemcisi ile ön plana çıkıyor. General Mobile GM 5 Plus ile nasıl ekran görüntüsü alınır diye merak ediyorsanız aslında bunun cevabı çok basit. Telefonunuzun ses kısma ve güç tuşuna aynı basılı tutmanız ekran görüntüsü almak için yeterli.

General Mobile GM 5 Plus Ekran Görüntüsü Alma

General Mobile GM 5 Plus ile aldığınız ekran görüntüsü galeri ya da fotoğraflar bölümüne kaydediliyor. O kısımdan erişip mail, ya da diğer sosyal mecralar yoluyla paylaşabilirsiniz.

“Genereal Mobile GM 5 Plus Ekran Görüntüsü Alma” için bir yanıt

Ses tuşuna kısa basıp aniden güç tuşuna basmaktan tutun, aynı anda ikisine basmaya kadar onlarca kez değişik kombinasyonlar denedim. Olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir