Kategoriler
Genel

General Mobile GM 5 Plus Android 7.0 Nougat Güncellemesi

General Mobile geçtiğimiz aylarda çıkardığı muhteşem telefonu GM5 Plus için oldukça yüksek talep ve beğeni gelmişti. Bildiğiniz gibi bu yılın başlarında Google Android One programı kapsamında Nexus cihazlarla birlikte General Mobile GM 4G’nin Android’in yeni sürümlerini ilk defa alacağı açıklanmıştı. Bu Türkiye’den bir cihaz için oldukça güzel sevindirici ve gurur verici bir açıklamaydı. Böylece Developer Review sürümlerini de öncelikle yükleyip Android’in yeni işletim sistemini ilk deneyenlerin arasına girmek mümkün oluyordu.

Android 7.0 Nugat Androidturkey

Şimdi ise General Mobile GM 5 Plus’a Android 7.0 Nougat (Nugat) güncellemesinin ne zaman geleceği konuşulmaya başlandı. Şirketten verilen bilgilere göre GM 5 plus sahipleri Android 7.0 Nougat güncellemesini Eylül ayının sonunda almaya başlayacaklar. General Mobile GM 5 Plus Android 7.0 Nougat Güncellemesi nasıl yapılır derseniz size otomatik yazılım güncelleme bildirimi gelebilir eğer siz manuel olarak elinizle yapmak isterseniz Ayarlar –> Hakkında –> Yazılım Güncellemesi menüsünden kontrol edebilirsiniz.

“General Mobile GM 5 Plus Android 7.0 Nougat Güncellemesi” için 5 yanıt

Gm.5p için yazılımın neden daha geç geleceğini anlamak pek mümkün değil…
4g kullanırken telefonu değiştirip 5p aldım..şimdi ise 4g telefonlarda bu yazılım var ancak 5p ‘ de ise halen eylül ayının sonunda dağıtıma başlanacağı söyleniyor…bu durum gm.markasının 4g nin satışını bir süre daha hız kesmeden devam etmesi amacını güttüğü izlenimini uyandırıyor ki bu da ben ve benim gibi 5p cihazı alanları rahatsız ediyor…hoş bir durum olmadığı gerçek…marka hakkında soru işaretleri oluşmasına neden oluyor…şahsen şu an kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ki bu da gm.markasının elimde fazla kalamayacağının bir göstergesidir…ortada ucuz bir kurnazlık var gibi..

Nasıl bir güncelleme bu? telefon boku yedi . Oturup içine etmiştiniz resmen .telefon daha 3 ay olmadı . Telefonun şarjı yerinde temazsızlık var . Resmen 3 kağıda geldik. Aşırı ısınma var ? Sizin reklama youtubeden karşılıklı verelim illa? Şimdi bu telefonu reklam yapıp kırıp atayımmı ne yapayım ?

yeni aldim eve geldim guncellemeleri yaptim deneyim dedim hoppalaaa ses cikisi yok..ne video izlerken nede zil sesi secerken..nasil ayar almayim..yarin iade tabi kavga dovus

General Mobile GM 5 kunlanıcısıyım aldıgım günden beri menmunum menun olmayanlar cekemen taraf tutanlara halt yemiş ısınma yok kasma yak puanlama olsa 100x100x100x100 veririm .kunlanmasını bilmeyen yorumunu ona göre yasın kedi uzanamadıgı cigere mumdar der negüzel ata sösü

7.1.1 güncelleme geldi ama kurulmadı şimdi tekrar indirmek istiyorum güncel diyor ne yapabilirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir