Kategoriler
Genel

Vodafone Smart 7 Görüntülü Konuşma Var mı?

Vodafone’un bu yıl içinde çıkardığı 3 telefon ve 1 adet tableti sizlerle paylaşmak istiyoruz. Vodafone Smart style 7, Vodafone Smart ultra 7 ve Vodafone Smart pro 7 akıllı telefonlar ile birlikte birde Vodafone Tab 7 isminde tableti görücüye çıkardı. Bu akıllı cihazların her biri giriş ve orta seviye olmak üzere çeşitli segmentlere hitap ediyor. Müşteriler operatörlerin çıkardıkları telefonlara ilgi duyuyorlar.

vodafone-smart-7-android-turkey

Aslında en çok merak edilen bu telefonlar ile internete girmek ve 3G, 4.5G üzerinden HD kalitede ses ve görüntülü konuşma yapabilmek. ancak Vodafone Smart 7 serisi telefonlar uygulama yüklemeden görüntülü görüşme ve görüntülü arama yapmaya izin vermiyorlar. Bunun için Google Play Store uygulama mağazasından telefonunuza görüntülü konuşma yapmaya izin veren uygulamalar yüklemeniz gerekmekte.

Vodafone Smart 7 ile Görüntülü Arama Nasıl Yapılır?

Bu uygulamalar internet paketiniz ile çalışır ve görüntülü görüşme yapmak için karşınızdaki kişide de aynı mobil uygulamadan yüklü olması gerekmektedir. Size Vodafone Smart 7 ile görüntülü arama yapmak için uygun uygulamaları listeledik. İstediğinizi üstüne tıklayarak indirip sevdiklerinizle görüntülü konuşma görüşme yapmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir