Kategoriler
Genel

Amazon Prime Video Servisi Türkiye’de Açıldı

Dünyaca ünlü online alışveriş sitesi Amazon aynı zamanda birçok servisi ile ön plana çıkıyor. Amazon Prime ismindeki hizmetine Video alanında yaptığı Netflix rakibi platformu geçtiğimiz Eylül ayında ekleyen Amazon kısa süre önce Amazon Prime Video’yu Türkiye’nin de dahil olduğu 200 ülkeye açtı.

amazon-prime-video-android-turkey

Bu pazarda aslında Netflix gibi güçlü bir oyuncunun dışında Türkiye’de Doğuş grubunun rakip servisleri mevcut. Dünya’da internet hızlarının artmasıyla birlikte video tüketimi oldukça artmış durumda. Amazon Prime Video servisi globalde özel diziler TV programlarını muhtemelen ülkemizde ve diğer açıldığı ülkelerde yerelleşme politikası gereği müşterilerine farklı özgün içerikler sunacaktır.

Amazon Prime Video servisine Türkiye’den nasıl üye olurum ve kullanırım diye soracak olursanız yapmanız gereken https://www.primevideo.com/ adresinden Amazon hesabınızla sisteme giriş yapmak. Türkçe altyazılı dizi ve tv içeriklerinin yer aldığı platform mobil uygulama web Tv ve oyun konsollarından ulaşılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir